Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)
Moderátor: řidičBOB
Re: Nejlepsi silnice v Ceske republice
PP má pravdu, jak jsme tam byli s Aldem na skialpech, tak jsem kličkoval mezi dírama.
Vy jste snad za zlatnik nejeli. Tam tez nejezdim. ta cesticka je tam fajn.
Minule sem to vzal misto ov-fridex-nosovice- zlatnik za krasnou doleva na frydlant a to jsou zakruty
Minule sem to vzal misto ov-fridex-nosovice- zlatnik za krasnou doleva na frydlant a to jsou zakruty
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
to jsem jel včera, ale na kole a říkal jsem si, že je tam hezká cesta na autopavproch píše:ale je - průjezd krásnou a kousek nad ní to stojí za prd a potem od řepčony na zlatník.... od zlatníka nahoru je to ale mnňamka
já jsem jel ale z papežova na lysou. Ta cesta dál na zlatník je slepá ne? nikdy jsem tam nejel, tak nevím
Pravda vyděsí
jo, je slepá... teda legálně.... nelegálně je tam několik možností, jak project, ale některé vyžadují buďto klíč od závory nebo flexu na závoru a jiné zase ryzí off-roud....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak neska se se při cestě za sněhem (resp. při cestě do Plzně, odkuto zítra ráno startuju ve 4 cestu za sněhem) v HB dupnul v řazení do jízdních pruhů před světlama a taxem sám sebe donutil objevovat....
II/150 z HB až na D1 =
II/150 z HB až na D1 =
@ PP - tam je teď myslím nový povrch. Dřív tam býval dost tankodrom. I když, v dubnu byly na výjezdu z Okrouhlice dál na Světlou stále slušný díry a kličkovačka. A jsu rád, že se ti "u nás" líbilo.
líbilo...
I/56 okolo šanců asi před hodinou - černá A6 sedan (podle výfuků 3.2i) s A značkou - bral to velmi sportovně... + bílá M3 e46 s T-značkou.... nebyl to někdo ocuto na vyjíždce?
Naposledy upravil(a) pavproch dne ned 07 črc 19:33, celkem upraveno 1 x.
taxem sem metodou chcaní proti proudu zistil, že vyrazit na podvečerní vyjížďku o prázdninách v neděli je pěkná pitomost.... i moje milovaná trasa skrz hory I/56 byla plná svátečních řidičů, to nebyla vyjížďka pro radost ale za trest...
příště to zkusím v neděli v pět ráno, to by mohlo být lepčí (myslím, že to tu už kdosyk psal...)
btw, další důvod, proč nemám rád léto.... už ať je podzim (s vyhlídkou na zimu.... )
příště to zkusím v neděli v pět ráno, to by mohlo být lepčí (myslím, že to tu už kdosyk psal...)
btw, další důvod, proč nemám rád léto.... už ať je podzim (s vyhlídkou na zimu.... )
Ono to tam de, ale je treba v noci a ideal sobota kdyz uz vikend.
Ale stim co mas pod kapotou je pak skoro vsechno svatecni ridic
Ale stim co mas pod kapotou je pak skoro vsechno svatecni ridic
AR166V6, F850 Special