Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od pavproch »

dotaz na odborníky na STiR+:

docela často mi to jednou pípne v naprosto nemožných situacích (v lese, v dědině, kde na 100% nic není apod.), zřejmě varování před nějakou polohou uloženou v GPS databázi.... na druhou stranu, když jedu okolo většiny stacinárů (informativnívh cedulí), tak to nepípne... prostě potvrzení mého přesvědčení, že GPS je naprd...

celé GPS ale vypínat nescu, bo se mi líbí speed-mute fičura (dyž jedu pomaleji než cca 30km, poplach pípne a ztlumí se sám)

takže když funkci MarkDFT přepnu na MarkMOD, tak to asi nabídne, které typy varování to má pípat a když nevyberu nic, tak by tohle (pro mě a m4Zlika zbytečné) pípaní mohlo přestat, že?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

A co je to za druh pípnutí? Ka radar? nějaké databízové upozornění? Co je napásno na displeji? Pokud nemáš, tak si zapni VOICE ON a hlasově by to mělo říct, proč to pípá. Z tohodle popisu moc moudrý nejsem. A to mám s STiR a STiR+ něco naježděno.
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Dle mého pípnutí značí výpadek GPS, když nemám zaplé Voice... Ale skutečně v dnešní době mobilů, proč není záznam... :-?
PS: Dle mého infa display musel být na přání uživatele viditelný, takže video je jen maličkost, ne?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

displej mám skrytý, takže hlášky nevidím. jedno krátké pípnutí. záznam nebude, bo můj mobil sice (asi) zvukový záznam umí, ale já neumím a videjo nebude, bo nemám čím ....
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Tak to mi Lukyn podal špatné info. Já měl za to, že na tvé přání musí být display viditelný, sice jsem se divil, ale náš zákazník náš pán... :ymhug:
A mluví Ti to nebo ne?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

máš částečně správné info... původně sem chtěl viditelný kvůli "mute" (to sem neznal rozdíl "chování" STiR a STiR+), ale L. mi to rozmluvil - právě tou speed-mute fičurou)... ale nemluví to na mně... teda aspoň prozatím, bo sem ešče neměl tu čest ani s Ramerem, ani stacionárem Ka....
micak
Spolujezdec

Příspěvek od micak »

AntiRadary.cz píše:AL G9 nebo AL G9RX/RX2? Na jaké auto to má být? AL G9 Singl je spíše na menší vozidla, na větší musí byt Dual anebo novější RX/R2.
Jednotka G9 a čidlo RX
popř. obojí G9
Opel Astra
Naposledy upravil(a) micak dne úte 18 čer 20:06, celkem upraveno 1 x.
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Micak:
doplnění jednotka bude verze 9.1 s fw 19.41, tedy poslední model modelu G9, na který se v pohodě mohou dát G9 RX čidla, které jsem nabídnul. I jedno čidlo ať je to G9, RX nebo RX rev.2 při správné montáži ochrání dostatečně Vás vůz. Samozřejmě dvě čidla jsou dvě čidla, ale jedno čidlo je ochrana více než dostačující! Na Opel Astra Vám pak na firmě ukáži krásné schované montáže, kde se používá jedno čidlo. Astra je jaký rok?
Naposledy upravil(a) gebic dne stř 19 čer 10:36, celkem upraveno 2 x.
micak
Spolujezdec

Příspěvek od micak »

Děkuji za doplnění, r.v. 2010
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

pavproch píše:displej mám skrytý, takže hlášky nevidím. jedno krátké pípnutí. záznam nebude, bo můj mobil sice (asi) zvukový záznam umí, ale já neumím a videjo nebude, bo nemám čím ....
pavproch: nechaj sa inspirovat, je to uz starsie ale sotji to za to :)

https://www.youtube.com/watch?v=JxRLyiBs3XA
E46 325i + E60 550i
Odpovědět