Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V neděli po obědě dohlížel šedý sedan v babicích
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Re: Dotaz
Můžu předjet na prázdné dálnici blikající sanitku a záchranářské auto, když jedou cca 120 km/h? Samo je nebudu omezovat a překážet.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
No včera se mi motali před autem, tak jsem je předjel. Asi jsem moc velkej slušňák, ale nechtělo se mi za nima plížit .
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
kolega mi říkal, že před chvílí viděl v akci na 4-proudovce mezi FM a Frýdlantem policejního Superba II gen (šedá barva, sedan, T-značka) s bradavicou.... dofčíl sem si¨myslel, že PČR má bradavičnaté pouze oftáky a fóbije... (vynechám li B7, R36 a stařičká mondea)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
já mu to říkal taky, ale on zatvrzele trvá na tom, že to byl superb II gen s bradavicou.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
PČR laser v Dobrovského ulici v Mělníce...pirát v luxusním a drahém voze přítomen!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
a oblíbené místo pro laser párty v Berouně:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time