BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

:ymapplause: ^:)^ :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

Cca pred tyzdnom mi na 130i(N52B30) zacali tikat ventily - malo by to byt sposobene nedostatocnym prisunom oleja na vyfukove ventily. Zrovna cca 2 mesiace po vymene oleja z Castrol 0w30 na Mobil 1 0w40, to podla mna nebude nahoda... Po zahriati tikanie zmizne, BMW to obhajuje zevraj to nema ziadny vplyv na zivotnost motora ale pocut tikat kov o kov nie je nic prijemne. V ramci zaruky sa menili komplet ventily a hlava valcov s prepracovanym mazanim. Stretol sa s tym uz niekto?
breadvan
Řidič začátečník

Příspěvek od breadvan »

pavproch píše:tak moje dojč asi není dost dobrá (nebo to v tom německém návodu prostě není....) myslím návod na nulování servisního intervalu svépomocí bez diag...
Pokud vim, tak uz aspon od doby E34 byl na nulovani servisniho intervalu (treba vymeny oleje) vzdycky potreba nejakej "bazmek". Docela pochybuju, ze by to u novejsich BMW slo vynulovat jen tak.

Ad facelift BMW 1: urcite vypada lip, ale prechod na EURO 6 uz asi k lepsimu nebude...
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
RedBaron
Řidič začátečník

Příspěvek od RedBaron »

breadvan píše:Pokud vim, tak uz aspon od doby E34 byl na nulovani servisniho intervalu (treba vymeny oleje) vzdycky potreba nejakej "bazmek". Docela pochybuju, ze by to u novejsich BMW slo vynulovat jen tak.
Tak třeba u mojí E46 to jde normálně sekvencí stisků na ovládacích kolíčcích přístrojového štítu :D
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

U novějších BMW to samozřejmě jde vynulovat jen tak. Dělal jsem to s E87, E89 i E92.

Pavprochu, tady máš všeříkající videonávod:

pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

kujuuuuuuuuuu!
breadvan
Řidič začátečník

Příspěvek od breadvan »

RedBaron píše:Tak třeba u mojí E46 to jde normálně sekvencí stisků na ovládacích kolíčcích přístrojového štítu :D
Tak se omlouvam za mystifikaci :-? Mas pravdu, uz i na E39 to takhle jde, ale az nekdy od 99/00 po faceliftu...
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

návod z youtube funguje... kuju...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jaxem si listoval těma servisníma intervalam, m4Zlik bude brzo vyžadovat výměnu zadních brzdových desek....

Prozatím teda čistě teoreticky mně zaujalo na bmwklubu tohle:
Nabízím vrtané sportovní kotouče ZIMMERMANN za super ceny.
K dostání na veškeré modely BMW.
K těmto kotoučům jsou vyzkoušeny měkké desky TRW, které jsou u nás k sehnání za pakatel a v poměru cena/výkon nemá tato kombinace konkurenci.
Při objednání sady na obě nápravy je doprava zdarma.
Možnost osobního odběru v kamenném obchodě ve městě Svitavy.

Any comments?
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

M.Z. píše:Tohle nikdo nemohl tušit, navíc to bude až příští rok, to by člověk nemohl nic koupit, protože vždycky za chvilku vyjde něco nového, hezčího. Ale vypadá to líp, ne že ne.
Vždycky jsem toužil mít škaredé auto :D
Navíc ti nikdo nedá jistotu, že poFL 1er nebude nějak domršená, nebo že se bude vyrábět ta tvoje verze. Podle mě si udělal dobře, že si objednal. :-)
TSs
Odpovědět