Tak hlava je použitá stejná (tím myslím 975e nikoliv Ing. G.), takže z logiky věci musí být i FP na stejném místě.řidičBOB píše:Proto jsem se nabídnul k testu... S P850cz mám vcelku bohatou zkušenost, vím taky, kde má FP a tak by to bylo minimálně zajímavé srovnání. Záleží, jak se k tomu postaví pan G.
Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
pavproch: ono se to tlačítko nemusí ani použít a dá se to udělat na origo tlačítko v autě...navíc lepší GPS funkce,možnosti nastavování a popř propojení s AL...
x2005: Protector má FP potlačené a toto tajemné zařízení prý také...tak je otázkou jestli jsou vychytané všechny.
x2005: Protector má FP potlačené a toto tajemné zařízení prý také...tak je otázkou jestli jsou vychytané všechny.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Všechno se nakonec vejde. Výhoda P950 proti STiR je především velmi kvalitní a aktuální CZ databáze, slušná databáze zbytku podporované evropy. Dále mluví česky (což může být pro překvapivé množství lidí výhoda nebo pro rodinné příslišníky, ale těm tohle auto asi půjčovat nebudeš) + v neposlední řadě možnost integrovat další optické rozšiřující moduly (a to vše ovládat právě tím jedním tlačítkem). Plus zcela okrajově lepší segmentace K pásma, pokud jezdíš častěji do DE/AT/NL, kde se používají jiné části K pásma, takže dokážeš částečně redukovat počet falešných poplachů v K (proti relativně nešťastné segmentaci u STiR PLUS).pavproch píše:jednotlačítkové ovládání mně osloví pouze v případě, že se s L. nedohodnu o umístění ovladačů, resp. že se nebudou dát tam, kde je chcu dát...
Ale STiR je stále druhá nejlepší volba. (po Protecotru950, aby nedošlo k nějaké zbytečné diskuzi )
@x: díky za obšírné vysvětlení... K mně nezajímá, to pásmo mám trvale vypnuto.... a v podstatě mně nezajímá ani databáze a GPS, ale bohužel STiR bez plusu už jaxi neseženu.... ingliš mi neva, pučovat to nebudu (a i kdyby, drahá taky ingliš zvládá)... a jestli se nepletu, tak AL3 jde připojit i k STiR+, ni? (kdyby mi náhodou do budoucna ruplo v kuli a chtěl sem nelegál...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
k STičku ALG propojit nejde...to jde jen u P
nějak nechápu tvůj odpor k GPS funkcím...můj osobní názor je že to je dosti důležitá funkce...teď i v budoucnu.
nějak nechápu tvůj odpor k GPS funkcím...můj osobní názor je že to je dosti důležitá funkce...teď i v budoucnu.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nikoliv...nejdříve bys musel STi povýšit na Protectora a poté AL.
Btw: tak mne napadá, proč pevná sada??? Databázi nechceš, gps Ti vadí obecně...jestli je to auto pro zábavu, tak na tohle Ti stačí X50i. V zahraničí to strčíš do opěrky, v CZ kabel ze stropnice a hodíš to k zrcátku. Detekce výborné a ušetříš tak dvacku
Btw: tak mne napadá, proč pevná sada??? Databázi nechceš, gps Ti vadí obecně...jestli je to auto pro zábavu, tak na tohle Ti stačí X50i. V zahraničí to strčíš do opěrky, v CZ kabel ze stropnice a hodíš to k zrcátku. Detekce výborné a ušetříš tak dvacku
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ref nemožnost AL3 k STiR+ - aha, díky za info, nevadí...
specialně u m4Zlika je (bude) mi tahle funkce (GPS etc) naprd, bo s nim jezdím/budu jezdit hlavně mimo civilizaci (kde stacionáry, úsekovky a pod nikdy nebudou), takže to je jenom ochrana před nějakým ramerem náhodou schovaným v lese neb jiném atypickém místě (a v obci stejně jezdím předpisově)
u brambora , to je jiná..... jako služebák, který často (z donucení) jezdí po dálnicích a sem tam musím i do 100věžaté....
kura, že bych si nechal STiR z brambora přemontovat do m4Zlika a do brambora nechal dát STiR+ ????
fíha, to je nápad! Díky za inspiraci.....
@řB: jo, asi bych ušetřil..... ale... se znám, sem sklerotik, to zapomenu schovat a nějaká uvidí kabel a otevře i m4Zlika dlažební kockou... eeeee, scu pevnou sadu...
specialně u m4Zlika je (bude) mi tahle funkce (GPS etc) naprd, bo s nim jezdím/budu jezdit hlavně mimo civilizaci (kde stacionáry, úsekovky a pod nikdy nebudou), takže to je jenom ochrana před nějakým ramerem náhodou schovaným v lese neb jiném atypickém místě (a v obci stejně jezdím předpisově)
u brambora , to je jiná..... jako služebák, který často (z donucení) jezdí po dálnicích a sem tam musím i do 100věžaté....
kura, že bych si nechal STiR z brambora přemontovat do m4Zlika a do brambora nechal dát STiR+ ????
fíha, to je nápad! Díky za inspiraci.....
@řB: jo, asi bych ušetřil..... ale... se znám, sem sklerotik, to zapomenu schovat a nějaká uvidí kabel a otevře i m4Zlika dlažební kockou... eeeee, scu pevnou sadu...
s tím otevřením auta dlažební kockou quli kousku kabliku sa mi to už stalo - před asi 6 rokama sem v zimě (sněžilo, rozhodně nebylo venku těplo a krásně) nechal stát briketu v "hadíchprdelích" v lese (Podolánky) a vyrazil na Smrk na skialpo, Blbec sem nechal koukat kus napájecího kabelu od zapalovače do středové opěry, kde byla skovaná MP3 a po návratu sem briketu našel bez bočního skla a bez MP3....
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mě taky...za těch x let (a není to zrovna málo) se mi stalo jednou, že se mi do toho někdo kvůli AR za sklem podíval a ukradl jej. A to ho nesundavám nikde a nikdy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Popravdě já taky používám přenosku jen jako nouzovku. Do primárního auta pevnou sadu. Je to pohodlnější a bezpečnější. A detektor na okně nedráždí policajty, zloděje a mravokárce. ("Podívej, mámo, pirát nás předjel v luxusním voze a ještě má tenhleten antiradar. A to je nelegální! Všechny bych je nechal zavřít a zabavit jim auta! Až se soudruh Standa Vuml vrátí k moci, tak ten s nima zatočí!")