Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
fčera průlet po dálnicích GER,AUT,SK..... 1450km, v reichu ticho (akorát A3 byla u regenskurgu asi 30 km zavřená, zřejmě tam měli nějakého unterwassermanna....), v AUT asi milion Ka stacionárů a na slovenské D1 tež.... sem si fčera pípání užil aždohalelujá....VS* píše:pavproch: co já bych za ten laser dal...
a možná mi přijde fotečka z AUT - jak se u passova vjede do rakouska, je tam zúžení, 80tka a já tam sfištěl asi 110... na konci teho omezení byla kamerka a a cedule - "ende zu zone tempo messung" nebo tak něco.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řBob: tak trochu se ale obávám toho že upozornění na GPS body bude jen pípání jako laser alert...jelikož laser čidla 975e dají jen signál a jednotka pípne...tady se místo čidel zapojí nějaká "minipoi" s GPS (od msp_x?) která dá ten samý signál a jednotka spustí pištění...?
Chtěl by to nějaké to video od ar.cz
Chtěl by to nějaké to video od ar.cz
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
To je překvapivě elegantní a levné řešení. Palec nahoru za nápad. Ale já předpokládám, že uvnitř krabičky ŘJ od původní 975ky bude úplně jiný tišťák, úplně jiný jednočip a úplně jiný firmware.VS* píše:...tady se místo čidel zapojí nějaká "minipoi" s GPS (od msp_x?) která dá ten samý signál a jednotka spustí pištění...?
je to možné...mě napadlo právě levné a jednoduché řešení co jsem psal.
třeba se konečně dočkáme videa a pak se uvidí.
třeba se konečně dočkáme videa a pak se uvidí.
Snad to nebude tak tajné jako u Stíhačky = pouze v kanceláři a po předchozím politickém proškolení
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Proto jsem se nabídnul k testu... S P850cz mám vcelku bohatou zkušenost, vím taky, kde má FP a tak by to bylo minimálně zajímavé srovnání. Záleží, jak se k tomu postaví pan G.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
neska sem se domluvil s Lukášem Č. a ve čtvrtek odpo jedu na ingstalaci STiR+ do m4Zlika....
tak ho pozdravuj... nebo že bych se zastavil? někde okolo sluš.... se budu pohybovat
Proč nejdeš rovnou do Protectoru?
Proč nejdeš rovnou do Protectoru?
jednotlačítkové ovládání mně osloví pouze v případě, že se s L. nedohodnu o umístění ovladačů, resp. že se nebudou dát tam, kde je chcu dát...