dam si na tve a tveho mazlika zdravi vecer jedno pivopavproch píše:úlitba bohům a mmirovi: non-rft P-zero 19" pro m4Zlika sou objednány....
BMW Divize
Re: BMW Divize
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
@mm: nechť Ti chutná...
@snow: jo, ale ne hned.... napřed dojedu stávající bridže (5mm = 7 až 8tis km), potem rft pirelkyco se mi válejí v garáži (taky asi 5mm) a potom už bude non-rft....
@snow: jo, ale ne hned.... napřed dojedu stávající bridže (5mm = 7 až 8tis km), potem rft pirelkyco se mi válejí v garáži (taky asi 5mm) a potom už bude non-rft....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
chlopi, dotaz na hračičky s i-drivem:
sere me ta věc jaxfiňa.... vypnu! to, obrazovaksa sková a sotva začnu couvat, taxa to zase vysune a ukazuje mi to jakési pičaté brázky z PDC - nescu!, mně stačí zvukový signál.... totéž, jedu si takle pěkně s vypnutým displejem a při šaltrování se nechtě dotknu předloktím idrivu a ejhle, zase sa to otevře, sfiňa jedna.... nedalo by sa to nějak vypnůť nafurt (zamknout idrive proti nechtěnému zmáčknutí....?
sere me ta věc jaxfiňa.... vypnu! to, obrazovaksa sková a sotva začnu couvat, taxa to zase vysune a ukazuje mi to jakési pičaté brázky z PDC - nescu!, mně stačí zvukový signál.... totéž, jedu si takle pěkně s vypnutým displejem a při šaltrování se nechtě dotknu předloktím idrivu a ejhle, zase sa to otevře, sfiňa jedna.... nedalo by sa to nějak vypnůť nafurt (zamknout idrive proti nechtěnému zmáčknutí....?
btw, fčera sem si do m4zlika koupil krásnou novou papírovou automapu CZ a SK
Vyndej z ovladače konektor, nebo tu obrazovku při vysouvání drž, však ona se mrška spálí a dá pokoj
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
nebo vyndat pojistku, to už ňa taky napadlo...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Taku poznam, to je taka co ma mnoho aplikacii, ze ano (daju sa s tym zabijat muchy, provyzorny dazdnik, podlozka na pisanie,...), tiez mam take doma a nedam na ne dopustitpavproch píše:btw, fčera sem si do m4zlika koupil krásnou novou papírovou automapu CZ a SK
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
btw, fčera sem zase přímo přesednul z m4Zlika do potahu a ..... nenapadá mě lepší slovo než outloň váhávý.... kuwa, to není možné, jak ten posratý brusel dokázal tak skvělý motor tak strašně zpřipičatět.....
Dneska jsem byl v Bytči na nákupech. Když jsem odjížděl od obchodu, tak v dálce na kruháči jsem zahlédl BMW v kabriu a hned mně napadl Pavproch a že si udělal výlet přes kopečky za hranice. Hodím blinkr na druhej směr než jsem chtěl jet a jedu ho stíhat. Nemužu ho dohnat a říkám si, že na to, že stále prší, a má RWD autí, že na to vážně šlape (140 po lehce klikaté okresce). Pomalu ho dojíždím a až ho dojedu... a nic. Slovenská značka a označení "d" byly jasné a výmluvné.
Přítulkyně se mi smála, že na historické trhy jsem s ní jet nechtěl, ale nějakého kamaráda v BMW jedu stíhat, i když není ani jisté, že je to on.
Přítulkyně se mi smála, že na historické trhy jsem s ní jet nechtěl, ale nějakého kamaráda v BMW jedu stíhat, i když není ani jisté, že je to on.