E46 330i vysoký nájezd?

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
efrankie
Autoškolák

Re: E46 330i vysoký nájezd?

Příspěvek od efrankie »

Popravdě, našel jsem pár podobných kousků na mobile.de a za výrazně lepší cenu a s nájezdy do 200 tisíc km. Předpokládám, že tam se asi není čeho obávat, pokud jde o stáčení km. Přece jen tady se to stáčí jak v hospodě pivo téměř všechno. I když i v Německu už to prý spousta střelců točí jak automaty prej. To se těžko pak vybírá...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Pridam aj ja trochu...
Pred vyse dvomi rokmi som v CR kupil E46 325i ktora mala 230tisic...teraz ma 275tisic km...a stale slape,no problemom som sa samozrejme nevyhol, predsa len je to uz 12 rokov stare auto...
Jedine a asi najhlavnejsie bolo cim som sa riadil aby nebola burana, aby motor nerobil nieco co nema a podvozok fungoval v ramci moznosti co najpouzitelnejsie...nesiel som po ziadnej lestenke co je po "dochodcovi a ma 100tisic km"...
A to sa v ramci moznosti podarilo...proste tak ako pise hb11...vsetko sa da na aute casom vymenit no podla mna aj tazko dopredu odhadnut, co pojde prve. Predna naprava mohla byt menena, ale ak tam niekto dal druhovyrobu made in Poland tak ju aj tak bude po jednej zime treba menit a tak to bude so vsetkym.

A skusil by som sa v ramci vyberu orientovat okolo klubakov...navzajom sa poznaju a aj auta, takze je mozno lahsie mat v takom pripade ten pocit (niekedy placebo), ze som vybral spravne ;)

No a co sa tyka Reichu, nie je to ziadna rozpravkova krajina plna zachovalych Bavorakov ktore nik nechce...vyhodou je ale siroky vyber, a je vacsia sanca ze tam natrafi na nieco pouzitelne, no taktiez by som sa obratil na niekoho kto uz nejaku E46 odtial tahal...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

imho vhzladom na vybavu a m packet mi ta cena nepride nijak vysoka ked je to auto v ok stave. t.j. nic neklepe, nic nevrze, nehadze, motor je ok. Jedno z najlepsich aut ktore sa kedy vyrobilo :-)

a este k tomu najazdu: ja som E46 325i kupoval pri 125.00km, aktualne mam 225.000km. Za tych cca 100.000km som menil brzy, ramena, spojku . Co sa tyka motoru, tam menim akurat pravidelne olej :-) motoru by som sa nebal.
E46 325i + E60 550i
Odpovědět