Ne vždy to tak bohužel jecajoch píše:jakože Koleso teda jak čtu tohle pavprochovo vlákno, tak mi přijde že to je zrovna ten slušnej zaměstnavatel co jasně řekne co potřebuje když člověka přijímá a pak se o lidi stará....
já taky zaměstnávám lidi a musím potvrdit že ta pozice toho strejdy co rozdává vejplaty a za vše ručí vlastním krkem taky není zrovna nejrůžovější...
Hledám technika do své firmy
- michal.kolesa
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledám technika do své firmy
Michal Kolesa
(ze zdravotních důvodů nemohu mít řidičské oprávnění - řidičský průkaz )
29 let, Invalidní důchodce, Vyučen: elektrikářem - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Auta
Vysněné auto: Terénní Jeep 4x4 s výkonem nad 150 kW
29 let, Invalidní důchodce, Vyučen: elektrikářem - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Auta
Asi jsem se dal na špatný obor, kdyby jsi někdy do firmy potřeboval síťaře nebo programátora tak napiš .
Třeba jen čteš špatnou rubriku. Zásadně se nehlas na inzeráty typu: Koupím hydraulický zvedák, NC stroj, 6 osý robot......michal.kolesa píše:Když čtu pracovní inzeráty, tak často mám dojem, že zaměstnavatelé už neví co by si absurdnějšího vymysleli a občas mám též pocit, že nehledají člověka, ale univerzálního robota, který bude dělat zadarmo.
upíčekpavproch píše:A opět jeden náborový..... dlouhodobý, výhledový, koncepční...
Na vědomost se dává, že hodlám začátkem podzimu do své firmy natrvalo přijmout dalšího technika....
Požadovaná TTD (takticko-technická data):
- čertsvý (letošní!!) absolvent strojař (tj. zdárně ukončený vysokoškolák, všimněte si genderu podstatného jména... )
- řidičák sk. B
- angličtina slovem i písmem na ucházející (komunikativní) úrovni
- rozumná politicko-sociálně-ekonomicko-světonázorová kompatibilita (odborová-eko-euro-levicovost opravdu není můj šálek kávy )
- počítačovou gramotnost beru jako samozřejmost
Moje představa je fčíl (celé jaro a první půlku léta) dát čas potenciálním uchazečům, aby se mi ozvali, cca v půlce prázdnin to vyhodnotit a od podzimku nástup do "prvního" zaměstnání.... Následně předpokládám, že "greenhornovi" bude trvat rok až dva než sa vyprofiluje, k čemu bude jeho strojařské srdce tíhnout (konstruktérařina, TPV, řízení výroby, obchod, marketing).... a pak sa uvidí, co s ním.....
Nástupní a pracovní podmínky budou takové, aby ho ta práce "bavila"
Lokace: kúsek od Rožnova p.Radhoščem
Prvotní kontakt tady skrz SZ.
PS: Jo, a ať de celá EU se svými pravidly pro genderovou a jinou vyváženost náborových ingzeráthů do prtele....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Marná snaha. Nikoho neseženeš. Strojaři se po škole ožení a půjdou na povinnou mateřskou dovolenou.
To je taková pojistka sociální demokracie proti nezodpovědným podnikatelům, kteří by snad chtěli genderově podvádět.
To je taková pojistka sociální demokracie proti nezodpovědným podnikatelům, kteří by snad chtěli genderově podvádět.
- michal.kolesa
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
A dá se vůbec opravit dneska moderní auto v garáži nebo je potřeba nějaká speciálně vybavená dílna s drahými přístroji, které Vám zaměstnavatel nepůjčí domů.
Michal Kolesa
Majkle, úspěšnost opravy auta není přímo úměrná s vybavením dílny, ale pouze s vybavením „té věci“ na mechanikově krku. A jak vůbec souvisí tvůj příspěvek s tímto tématem?
To se tedy divím, že tak atraktivní pavprochův inzerát je stále bez odezvy.
Dnes jsem jel kolem VŠB v OV a jelikož je to letos 20 let, co jsem tamní lavice opustil, tak jsem neodolal, zastavil a s nostalgickým vzpomínáním si prošel některé učebny a katedry, no a tvých potencionálních zaměstnanců je tam stále dost, takže možná by bylo vhodnější tvůj inzerát dát na nástěnku třeba tam.
To se tedy divím, že tak atraktivní pavprochův inzerát je stále bez odezvy.
Dnes jsem jel kolem VŠB v OV a jelikož je to letos 20 let, co jsem tamní lavice opustil, tak jsem neodolal, zastavil a s nostalgickým vzpomínáním si prošel některé učebny a katedry, no a tvých potencionálních zaměstnanců je tam stále dost, takže možná by bylo vhodnější tvůj inzerát dát na nástěnku třeba tam.
Panda
BRZ
Allspace
BRZ
Allspace
- michal.kolesa
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Ale nejdříve musím nějak zjistit co autu je, takže potřebuji něco na diagnostiku.Japa píše:Majkle, úspěšnost opravy auta není přímo úměrná s vybavením dílny, ale pouze s vybavením „té věci“ na mechanikově krku. A jak vůbec souvisí tvůj příspěvek s tímto tématem?
Michal Kolesa
@japa: tam i na VUT FS, ČVUT a TU LB dávno visí....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Taky by nebylo od věci říct, čím se firma zabejvá. Jinak ty co opravdu uměj už maj grant a super práci v nadnárodních korporacích ještě před dokončením studia, lemplové na to dlabou at už jde o cokoliv.