Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
nzg
Autoškolák

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od nzg »

Chybi ti tam stredove slozeni.
Outback 3.6R / ex-Outback 3.0R / Forester 2.0X / ex-Legacy 2.0i
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

A pedaly, duse/mliko. 810mm riditka na xc kolo? :-) Na hope jsem mirne alergicky ... :D
Chtelo by to neomezeny rozpocet :-)
Pohon XX1 11 speed tim se zbavit presmyku, komponenty thomson, dt 240 naboje, ztr flow ex rafky ... hehe ale to by stalo 5x tolik
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

bezdušáky?

tyhle gripy jsou super, jen myslím že existujou ve dvou tloušťkách a ty tlustší jsou už možná příliš tlusté - chce to zkusit
Pravda vyděsí
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Vy jste zase chytří...:-) Podívejte se na recenzi Oozy na pinkbike;-) Jinak to nebylo stavěné na gramařinu. Dráty budou nezeslabované. V tom výpočtu jsou rezervy. Reálně se očekává cca. 11,6 úplně se vším. Což na 29 na oceli stavěnou primárně na odolnost je imho hodně ok.

Na značky jsem kašlal úplně. Proto je tam force sedlovka. Nevidím důvod dávat 800 za hlinikovou trubku kvůli nápisu, když za 140 je stejná a stejně těžká hliniková trubka jen s jiným nápisem.

XX1 je strašně drahá a je to sram...
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Tubeless samozřejmě. Je to u plášťů
Back to basics.
Příčina -> následek
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

ExFun píše:Obrázek

Změna může být v představci, případně možná 780mm řidítka taky od Spanku
Ty kotouce jsou z plechu, ne? 200g za oba ... imho podle toho seznamu se pod 12 nedostanes, s tim co ti tam chybi :-D.
Bude raw ram, ten se mi moc libi :-D? Ja bych sel cestou socialnejsi stavby, mne by stacilo deore a slx brzdy :-)
Na hledani realne vahy je dobra tato stranka http://gewichte.mtb-news.de/
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Deore být nemohlo. Deore není 2x10, nemá oddělávací indikátory řazení a přehazovačka není shadow plus.. Proto musela jít SLX sada. Naopak brzdy jsou Deore, protože podle mě jsou stejné jako SLX, ale na páčkách nemají hnusné stavěcí kolečko, takže jsou i lehčí a levnější ;)

Cokoliv do 12 je ok, a chybí tam jen pedály. Zbytek je už v něčem započítaný, navíc jsou rezervy - rám bude mít zřejmě do 2kg, brzdy a vidlice bude taky lehčí než udávané hmotnosti. Pravděpodobně bude taky lehčí havko. Taky budou lehčí custom osy. Odhad je těch 11,6

Tuším 300g udělala jen SS verze plášťů.. ;)

jo, bude RAW. Vidlice bílá, a dnes potvrdili, že Oozy stihnou přijít černé. Jinak by byly modrý elox. Tím nechám černá řidítka a řiznou se na 780 nebo 750mm
Back to basics.
Příčina -> následek
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Neverim pod 12 :-D, ja bych dal deorku 3x10 a misto nejvetsiho rockring, kolecko na vzdalenost je uzitecny ... :-)
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Hele všiml sis, že to je XC/trail a ne enduro/AM? ;) Na co bych vozil rockring? :-\ Kromě toho deore řazení nejde přepnout na 2 pily a zařadit na rockring by bylo vtipné.. Navíc smyky na 2x10 jsou prý o něco širší, takže smyk na 3x10 by nejspíš škrtal. Ale hlavně já NECHCI indikátory na řidítkách. Jsou na houby a ještě dělají bordel. A taky naprosto 100% chci shadow+, které hazka od Deore nemá ;)

Nastavování vzdálenosti mají Deore řešeny imbusem, takže fce stejná, ale o jedno kurvítko méně ;) A navíc SLX má černou páčku, zatímco Deore v mém provedení barvu kovu. Vím, co dělám ;)
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Přišla nová dodávka (+ původní Hope)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek