BMW Divize
Re: BMW Divize
Ty nemáš M-podvozek?
neeeee, bo
a) sem nechtěl
b) s X-drivem stejně nelze...
a) sem nechtěl
b) s X-drivem stejně nelze...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Takže ho nemám ani já? A proč jsem si myslel, že jo?
No fakt nemám, to je hnus... Nicméně, ten můj standardní už má 150.000km z toho 20.000km na RFT a stále původní a žádné známky opotřebení zatím nevykazuje...
tlumice klidne na odchodu mit muzes, vsadil bych ale boty, ze budes mit podvozek rozpadly kompletpavproch píše:3er e9x "standard" podvozek - po kolik km vám "umřely" tlumiče?
Potah má na tachu aktuálně 79tis km a zdá se mi že umřely (nebo spíš umírají) tlumiče - v zatáčkách na hrbolatém to odskakuje, při brždění na hrbolatém to už taky není ono.... je to možné, že už po 80tis km (převážně po těch našich českých tankodromech) je po nich? (Žeby vliv velkých odpružených rotujících hmot - RFT guma je skoro 2x těžší, že...)
Dát tam zase OEM origoš BMW nebo něco inačího?
NECHCI ale žádnou změnu jízdních vlastností (přitvrzení, snížení apod.)!
pokud se na tvuj pekac delaji Koni FSD, tak bych doporucil ty. ohromne zvysi stabilitu a jistotu na ceskych polnackach.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
tak, a mně zase zkazil den mmira
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dalsi dokaz, ze RFT je revolucna technologia plna pozitiv
Odskakuje co? Předek nebo zadek nebo celé.
IMHO bych to viděl na tlumiče, vůle v nápravě se se sice taky projevuje dost velkým zhoršením jízdních vlastností, ale za současného docela silného mlácení.
Jinak jestli se dělej ty KONI FSD tak bych to nich šel. Snižení dělaj pružiny. Ty můžeš nechat původní pokud nejsou prasklé, ale "sportovní" podvozek a seriove pružiny nejsou většinou moc dobre řešení
IMHO bych to viděl na tlumiče, vůle v nápravě se se sice taky projevuje dost velkým zhoršením jízdních vlastností, ale za současného docela silného mlácení.
Jinak jestli se dělej ty KONI FSD tak bych to nich šel. Snižení dělaj pružiny. Ty můžeš nechat původní pokud nejsou prasklé, ale "sportovní" podvozek a seriove pružiny nejsou většinou moc dobre řešení
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
sorrypavproch píše:tak, a mně zase zkazil den mmira
Autoforum.cz