Pošli fotku spolujezdkyně a pak si ev. vyžádám telefonní číslojarka píše:Jo, to si musíš vyřídit se spolujezdkyní , já byl v ring-rauši a na natáčení jsem ani nepomyslel (ale když už se ty dvě natočili, tak myslím, že jako oživení tématu to není tak hrozný ).
Onboard videa
Re: Onboard videa
Tak to nemůžu sloužit - já ji tam viděl poprvý v životě, ale musím říct, že jsem ji obdivoval. Sedla prakticky k cizýmu člověku do auta (na mokrým nurburgringu) a vydržela 4 kola po sobě a dokonce bylo vidět, že ji to baví. Jen když pak vystoupila na pevnou zem, tak byla na chvilku trochu nalomená , ale nic hroznýho. Já byl po prvním rychlým kole (cca 8:50) s kolegou o dost zelenější .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
-
- Adept autoškoly
Upravené CTR (takový můj brouček ).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
-
- Adept autoškoly
Kamarád říká, že jsme jedny z mála aut co když se tam zboří tak svodidla jsou dražší . Jinak dodávky tam byly v těžkým oslabení, jako služebák na ringu fasují M3 a 911 .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.