Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Docela ti to kolo zavidim Exfune
nějakých 55 jsem měl na starém kole a současných 66 mi sedí o dost víc. občas se někde nějakého blíže umistěného stromu leknu, ale zatím všechno vyšlo.
Pravda vyděsí
zkus si projet s 66cm stezkou mezi bečvou a plotem firmy Matušík Josef na Pr. bečvě
viz žlutě čárkováno.... se vsadím, že v místě červeného křížku nopasaran...
obdobně hned za zavadilkou, dyž sceš jet po levém břehu proti proudu Kněhyňky
viz žlutě čárkováno.... se vsadím, že v místě červeného křížku nopasaran...
obdobně hned za zavadilkou, dyž sceš jet po levém břehu proti proudu Kněhyňky
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jo to dává smysl - vybírat řidítka podle 100m cesty
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Díky, ale zatím ho nemám Ještě nejméně měsíc Ještě má přijít poslední specifikace. Psal jsem Tomášovi, že vyměknu a bude to 2x10 a přišlo mi "ty volee nebud mekej ; ))) "
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
z technických důvodů jsem byl nucen jet část letošní šely s 1x10, malá placka nešla zařadit.. dalo se to a začínám o tom uvažovat
Pravda vyděsí
což o to - ono to jde. Celých testovacích 30km jsem odjel spokojeně na 1x10 bez problémů, ale na Alpy si na max. 34x36 netroufám...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
už druhej rok jezdím 2x10 a spokojenost, na to moje domácí žvýkání to bohatě stačí....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak panove, muj osud je zpeceten. presne jak se rika, k doktorovi zdravy, od doktora nemocny. zasel jsem si k jedne orientalni lecitelce na akupunkturu, mela obhlidnout achilovky, pritom sahla na pravy kotnik a rekla, ze ten je ale uplne v prdeli. po asi milionu vyvrtnuti a ruznych jinych drobnych urazech nic divneho. pry si musim zacit davat hodne velky pozor, nebo brzo nebudu chodit. takze s behanim v terenu je asi vazne amen.
vyplyva z toho jedine, bud kolo nebo nic....
vyplyva z toho jedine, bud kolo nebo nic....
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Dnes mi volal kamarád, že se mu nechce čekat na SB a kupuje karbonovýho Spešla 29er (no comment), takže by to druhé, se kterým Tomas počítá, mohlo být pro tebe
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek