no vidíš, proto jedine 3.0 nebo "3.5" abys nemel cas na jiny věcipavproch píše:néééééé. kočárek už nééééé
dva pazgřiffci bohatě stačí, další už néééééé
BMW Divize
Re: BMW Divize
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Včera jsem premyslel ze bych ho vytahl a zajel aspoň umýt a natankovat, ale když jsem zacal provádět vykopove práce, tak jsem se na to zase radsi vykaslal. Potrebovalo by to přezout aspoň na letni...ale je otázka jestli to ma cenu, zima bude za chvili...NoSwear píše:Teda Bonde! To od tebe vůbec není pěkné I když tátovo STI se donedávna vyskytovalo v podobných podmínkách, jen kolem sebe melo asi 6 sad zavodnich gum jeste
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
neolítané trojky v dané cenové ralaci prostě nejsou nejsou a třiapůla ma o kurwítko navíc (a taky by stejně za ty prachy nebyla)Bond007 píše: no vidíš, proto jedine 3.0 nebo "3.5"
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak vidíš, chce to pak jen zvetsit budget, to je jednoduchy a efektivni resenipavproch píše:neolítané trojky v dané cenové ralaci prostě nejsou nejsou a třiapůla ma o kurwítko navíc (a taky by stejně za ty prachy nebyla)Bond007 píše: no vidíš, proto jedine 3.0 nebo "3.5"
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
už prosadit stávající mně doma stálo rok usilovné práce.... nehodlám to martyrium podstupovat podruhé...
myslel jsem ze jsem na tom spatne, ale do tohohle mi doma teda vazne nikdo nekecapavproch píše:už prosadit stávající mně doma stálo rok usilovné práce.... nehodlám to martyrium podstupovat podruhé...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
PP: Neviem ci to tu uz niekto navrhoval alebo nie, ale zo zadania mi este vypadol jeden zaujimavy povoz, kt. by ako cruiser mohol fungovat fajn a nema len nejaky podvyziveny 6-valec
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... 36884.html
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... 36884.html
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
mooooc velký kus auta...
ale dík za snahu...
ale dík za snahu...
650 si nedávno koupil soused, ale coupe. Moc pěkná hračka, ale jedině s iDrivem
nescu to zakřiknout, ale vypadá to vypadá, že by mohla být jedna krásně černá, skoro nová 23i bez dřeva, i-drivu a navi...