vyšla mi taky Česká Replika, výše uvedené je potvrzeno ve statistice odpovědí na jednotlivé otázky, ve všech kolem boha jsme na posledním místě.Spectral píše:Taky Čech. Ale není to nic překvapivého, je tam hodně otázek souvisejících s náboženstvím, vírou a jejím praktikováním. Vzhledem k tomu, že jsme IMHO nejateističtější národ na světě, tak to ateisty háže do ČR...
Politický koutek
Re: Politický koutek
dfens-cz píše:Hlavní nevýhodou politprostitutů z ODS a TOP09 je, že nejsou úplně neschopní. Oni jsou jen skoro úplně neschopní. Dokonce je mezi nimi několik vysloveně inteligentních jedinců, kteří bůhvíproč ještě nesbalili krám někam jinam, třeba takovej Kubera. To má za následek, že nevedou zem do prdele přímo, ale tak nějak klikatě, přičemž v některých úsecích pomyslné trajektorie to snad nevypadá až tak zle. Realita je patrná jen z pohledu na výchozí a koncový bod. U ČSSD a její gerontní odnože je tento nedostatek zcela odstraněn; všichni do jednoho jsou blbí. Pokud proto nastartovat skutečnou SHTF kampaň, tak jedině s nima. Když vidím debily jako Štěch, Urban nebo Falbr, tak si říkám, že tihle to prostě musí dokázat, i kdyby nechtěli.
celé tu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No zrovna kubera je slušnej dement, to mi stačila jeho obhajoba kouření v restauracích, na pravačku
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dallen: osobně jsem nekuřák...ale asi by mi vadilo, kdyby mi někdo začal diktovat, zda se v podniku, na kterého vybudování, provoz, atd. mi ten někdo nepřispěl, bude smět kouřit nebo ne. Pokud se jako majitel rozhodnu, že budu podporovat kuřáky, tak je to moje rozhodnutí a maximálně jsem ochoten překousnout povinnost o tomto faktu náležitě informovat před vstupem do restauračního zařízení. Když mi to odradí zákazníky, je to můj problém. A když tam i přes upozornění vejde nekuřák, tak je to jeho problém a musí s tím být smířený. Zákaz kouření v restauracích, byť mě osobně vyhovuje, mi přijde jako nemístný zásah do práv majitele toho nebo onoho podniku.
Je to postavené na hlavu. Místo toho, aby EU šla po výrobcích cigaret, tak trestá úplně jinou skupinu, která vlastně ani není konzumentem těchto tabákových produktů.
Je to postavené na hlavu. Místo toho, aby EU šla po výrobcích cigaret, tak trestá úplně jinou skupinu, která vlastně ani není konzumentem těchto tabákových produktů.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Projev pěkný, ale stejně jedna rybka udělá co?...
ad. kouření. Možná to je na hlavu, ale ve veřejných budovách, školách, úřadech, obchodních centrech, kulturních zařízeních všude tam se také nesmí kouřit a problém to není. Kdo nevydrží ty dvě hodinky bez cigarety ať si zajde zakouřit ven. Do hospody se nechodí na 8hodin. Jsem taky nekuřák a v okolí v podstatě všichni také a když si chci zajít v normální pracovní den na oběd tak nejblizší možnost kam bych měl jet je asi do ikei kde nic z jejich jidelničku do úst nedám.
Teď v létě na to serpes, dá se sedět venku a nemůžu ani ceknout když si venku někdo zapálí. Ale imho chci si zajít po v zimě po skialpech, badmintonu čemkoliv na dva škopky a domů už lezu smrdutý jak kdybych stáhl krabičku všechny hadry, případně nějakej batoh rvát do pračky.
Je to samozřejmně určitý zásah do byznysu hospod, ale pokud bude tenhle zákaz platit na všechny tak si myslím, že ty dopady prakticky nebudou. Na rozdíl od toho když se jedna klasická hospoda rozhodne stát nekuřáckou tak si v této situaci celkem zakládá na průser.
ad. kouření. Možná to je na hlavu, ale ve veřejných budovách, školách, úřadech, obchodních centrech, kulturních zařízeních všude tam se také nesmí kouřit a problém to není. Kdo nevydrží ty dvě hodinky bez cigarety ať si zajde zakouřit ven. Do hospody se nechodí na 8hodin. Jsem taky nekuřák a v okolí v podstatě všichni také a když si chci zajít v normální pracovní den na oběd tak nejblizší možnost kam bych měl jet je asi do ikei kde nic z jejich jidelničku do úst nedám.
Teď v létě na to serpes, dá se sedět venku a nemůžu ani ceknout když si venku někdo zapálí. Ale imho chci si zajít po v zimě po skialpech, badmintonu čemkoliv na dva škopky a domů už lezu smrdutý jak kdybych stáhl krabičku všechny hadry, případně nějakej batoh rvát do pračky.
Je to samozřejmně určitý zásah do byznysu hospod, ale pokud bude tenhle zákaz platit na všechny tak si myslím, že ty dopady prakticky nebudou. Na rozdíl od toho když se jedna klasická hospoda rozhodne stát nekuřáckou tak si v této situaci celkem zakládá na průser.
AR166V6, F850 Special
ref kouření (sem taky nekuřák, zapřisáhlý), souhlas s Bobem, nesouhlas s dll
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Taky nekurak a taky nesouhlasim se zakazem...
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
- GeneHawkins
- Letec
A že ti diktuje, kolik máš mít hajzliků ti nevadí? Že ti diktuje, jak často máš kontrolovat prodlužovačku, do kolika smíš mít otevřeno, kolik smí zaměstnanec dělat přesčas, že musíš včerejší guláš vylít, že nesmíš mladistvým nalévat ani je pouštět na automaty ti nevadí?řidičBOB píše:Dallen: osobně jsem nekuřák...ale asi by mi vadilo, kdyby mi někdo začal diktovat, zda se v podniku, na kterého vybudování, provoz, atd. mi ten někdo nepřispěl, bude smět kouřit nebo ne...
Jsou to jenom takové kecy. Stát ti diktuje kdeco, tak proč ne zrovna tohle?
Když by ti nesměl zakázat v tvé restauraci kouření, jak by ti směl přikázat značení provozovny na kuřáckou a nekuřáckou? Jak by ti směl přikázat stavebně oddělit kuřácké a nekuřácké prostory? Takže žádný takový zákaz, ne?
Takže až já jako nekuřák přijdu do restaurace a ten vedle mě si zapálí, co mám dělat, pokud to nechci čuchat?