BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

mám normálně schízu: zároveň kuju cajochovi za podporu a zároveň souhlasím s bondem že upadám... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
bob
Autoškolák

Příspěvek od bob »

Tak se hlásím do klubu:
5 GT 35d xDrive
.
Mám za sebou první tisícovku km, zatím plně o.k., jen ten kufr by mohl být větší
bob
Autoškolák

Příspěvek od bob »

vasco píše:Ještě upozorním, že během května až července probíhají po německých dealerstvích Dny M-performance a je možnost si objednat hodinovou zkušební jízdu s jedním z osmi M modelů, které budou k dispozici.

Pro pražské asi bude nejideálnější se účastnit na prodejně v Drážďanech, kde to probíhá 17.-18.května.

Rezervace možné na mailu: friedemann.nieke@bmw.de
Je otázka, jak by se dívali na Čechy, kteří by to s nejvyšší pravděpodobností nekupovali u nich
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Proc by ne? Vzdyt tu stejne kdysi nekdo psal, ze CZ dealeri BMW (hlavne tusim servis) jsou horsi jeden nez druhy a je lepsi udelat nakup v DE.
bob píše:Tak se hlásím do klubu:
5 GT 35d xDrive
Mám za sebou první tisícovku km, zatím plně o.k., jen ten kufr by mohl být větší
Tenhle model se mi z aktualni nabidky bavoru libi nejvic, az na ten zmineny kufr resp. velikost nakladaciho otvoru. Skoda ze to neni udelane jako u 3 GT - vyklapeni i s oknem.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
bob
Autoškolák

Příspěvek od bob »

Pokud se ti líbí nejvíc, tak by jsi mohl vědět, že 5GT má dostatečně velký nakládací otvor - resp. otvírá se dvěma způsoby stejně jako SuperB - pouze poněkud civilizovaněji.
Ale je fakt, že ten kufr je fakt malý. Na jeho úkor je velký prostor na zadních sedačkách - ty lze posunout trochu dopředu a mírně narovnat, tím se zavazadlový prostor zvýší, ale stále to není žádná výhra.
Ano, 3GT má kufr kupodivu větší.
Přežil bych, kdyby bylo 5GT třeba o 15 cm delší a o chlup dražší - ale s větším kufrem
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ctrl_j píše:5 GT 35d xDrive

Tenhle model se mi z aktualni nabidky bavoru libi nejvi.
a to je přesně o chutí každého soudruha, já to mám přesně naopak, 5GT považuju za jednoznačně nejškaredší z celé nabídky modrobílé vrtule, to i taková X1 nebo mastodont X6 sou vedle toho krasaffci.. :p
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

pavproch píše:mám normálně schízu: zároveň kuju cajochovi za podporu a zároveň souhlasím s bondem že upadám... :D
no ja nevim, brat jako podporu to ze ti někdo rekne ze začínáš srackovatet.... #-o
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já teda taky zastávám názor, že v takovém autě má být pořádný motor. Tahle motorizace je vhodná pro blondýny na pojížďky mezi kadeřníkem, supermarketem a kamarádkama.
A už totální nesmysl je upravovat jakkoliv akceleraci výměnou diferáku...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

klucí, vy mi ale kazíte nedělní ráno.... :D
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Jo silnej motor se hodí na buchty na křižovatky do praglu. 2.3 vklidu postačuje, stejně ty cesty co má -pp- rád se pár koní hned smaže když je na autě slušný podvozek, dobré brzdy a řidič co ví co s autem dělat.
Samozřejmně, že 3.0i ve vysledku bude rychlejší (na stejném podvozku a brzdách), ale nemyslím, že -pp- hledá auto na bourání časomír jako spíše na radost kde důležité taky je, aby se auto jednoduše líbilo ;)

edit: A pokud se výměnou diferáku myslí náhrada otevřeného za nějaký samosvor typu quaife tak to má sakra smysl. Upřímně nechápu, že to cpali až do Mverzi
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Odpovědět