Zbytečnej kchár pro pseudofajnšmekra
Zbytečnej kchár pro pseudofajnšmekra
Chtěl bych poradit s výběrem auta, protože mám velmi široký záběr a potřeboval bych to zredukovat. Auto nepotřebuji jako dopravní prostředek, chci ho jen na občasné projížďky a v případě nákupu něčeho sportovnějšího sem tam pila nebo vokruh. Preferuji velká kupé, nepohrdnu sedanem, chtěl bych i kabrio a snesu i ofrouta Rád bych pohodlnou a zároveň přesnou jízdu.
Palivo spíš benzín, od dvoulitru vejš, 70's do cca 2005, cena od "za odvoz" do cca 180k +-, předpokládaný nájezd 5 - 10 tisíc ročně okresky bez provozu.
Tady je takovej seznam o čem všem jsem už za poslední roky přemejšlel:
Skorosoučasné:
Alfa Romeo GT 2.0 JTS manual: + skvělá na okresky, kterých jezdím většinu, vypadá - malej rejd, tvrdý a je to ital
Alfa Romeo 166 3.0 162kw manual: + pohodlí, jízdní vlastnosti - o dost poruchovější než GT, protože je to ital
BMW 325i cabrio: v tom jsem neseděl, ale + motor, rwd, předpokládám podvozek - většina vylítanejch ztuzenin a je to báwo
BMW Z4: v tom jsem taky neseděl, nebude v tom dvoumetrovej tejpek vypadat divně? Jinak
Cadillac SRX 1. gen: + vejdu se do toho, panorama
Cadillac STS: + velký rwd co vypadá fakt dobře, není to vylítanej mergl nebo báwo
Citroen C6: + super pohodlí, vysouvací křidýlko - V6 benzín manual jsou rarity, V6 nafta jen v automatu
Chrysler 300C: + *respect*, primitivní zemědělská technika
Honda Accord 2.4 Vtec: + patrně spolehlivost, ale nic o tom nevím a ani jsem v tom neseděl, jen se mi zvenku líbí
Mercedes CLK: ?
Renault Avantime: + stylovka - interiér je divnej
Renault VelSatis 3.5 V6: + motor, pohodlí, cena, nenápadnost - francouzská elektrika? nevím
Volkswagen Phaeton W12: + 400koňový bently za 150 tyček, to je normálně blbost to nekoupit - jak moc se to sere, přece jen je to "das auto"?
Skoroyoungtimers:
Cadillac Allanté: + jedno z nejlepších aut vůbec, na rozdíl od zbytku tady je to investice - fwd, nutnost garážování, srala by mě každá oděrka
Citroen XM: je to starej citroen
Opel Frontera V6: + od mala se mi líbí -
Renault 19 Cabrio: + perverzní kára - strašný auto
Mercedes SL 90's: + dokonalé velké bytelné kabrio pro svobodného muže - většinou v automatu
Jaguar XJ6/8: + - asi se to dost sere
Veteráni:
Starý ameriky, nebo třeba Citroen DS, AR Spider , nebo starý MB SL, to asi bude víc koníček v garáži než jízda po asfaltu.
Jo, vim, jsem divnej, jenže těch pěknejch aut za dostupný prachy je tolik, že fakt nevim. Dneska přemejšlim mezi AR GT a 325i, ale zejtra to může bejt třeba C6xVelSatis nebo cokoliv jinýho
Palivo spíš benzín, od dvoulitru vejš, 70's do cca 2005, cena od "za odvoz" do cca 180k +-, předpokládaný nájezd 5 - 10 tisíc ročně okresky bez provozu.
Tady je takovej seznam o čem všem jsem už za poslední roky přemejšlel:
Skorosoučasné:
Alfa Romeo GT 2.0 JTS manual: + skvělá na okresky, kterých jezdím většinu, vypadá - malej rejd, tvrdý a je to ital
Alfa Romeo 166 3.0 162kw manual: + pohodlí, jízdní vlastnosti - o dost poruchovější než GT, protože je to ital
BMW 325i cabrio: v tom jsem neseděl, ale + motor, rwd, předpokládám podvozek - většina vylítanejch ztuzenin a je to báwo
BMW Z4: v tom jsem taky neseděl, nebude v tom dvoumetrovej tejpek vypadat divně? Jinak
Cadillac SRX 1. gen: + vejdu se do toho, panorama
Cadillac STS: + velký rwd co vypadá fakt dobře, není to vylítanej mergl nebo báwo
Citroen C6: + super pohodlí, vysouvací křidýlko - V6 benzín manual jsou rarity, V6 nafta jen v automatu
Chrysler 300C: + *respect*, primitivní zemědělská technika
Honda Accord 2.4 Vtec: + patrně spolehlivost, ale nic o tom nevím a ani jsem v tom neseděl, jen se mi zvenku líbí
Mercedes CLK: ?
Renault Avantime: + stylovka - interiér je divnej
Renault VelSatis 3.5 V6: + motor, pohodlí, cena, nenápadnost - francouzská elektrika? nevím
Volkswagen Phaeton W12: + 400koňový bently za 150 tyček, to je normálně blbost to nekoupit - jak moc se to sere, přece jen je to "das auto"?
Skoroyoungtimers:
Cadillac Allanté: + jedno z nejlepších aut vůbec, na rozdíl od zbytku tady je to investice - fwd, nutnost garážování, srala by mě každá oděrka
Citroen XM: je to starej citroen
Opel Frontera V6: + od mala se mi líbí -
Renault 19 Cabrio: + perverzní kára - strašný auto
Mercedes SL 90's: + dokonalé velké bytelné kabrio pro svobodného muže - většinou v automatu
Jaguar XJ6/8: + - asi se to dost sere
Veteráni:
Starý ameriky, nebo třeba Citroen DS, AR Spider , nebo starý MB SL, to asi bude víc koníček v garáži než jízda po asfaltu.
Jo, vim, jsem divnej, jenže těch pěknejch aut za dostupný prachy je tolik, že fakt nevim. Dneska přemejšlim mezi AR GT a 325i, ale zejtra to může bejt třeba C6xVelSatis nebo cokoliv jinýho
Naposledy upravil(a) DaciaFan dne sob 04 kvě 09:52, celkem upraveno 1 x.
Re: Zbytečnej kchár pro pseudofajnšmekra
imho bych do seznamu doplnil ešče 406coupé (nejkrásnější pižík všech dob)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
406 kupé je moc pěkné, Pokud bys ho dal do pucu tak věřím že na ceně moc ztrácet taky nebude.
Pak mě napadají ještě Mazda 6 MPS, taky Volvo S60/V70 2.5T.
Když Mercedes kupé tak stojí za hřích W124 http://www.tipcars.com/mercedes_benz-12 ... 41090.html
A pokud off-road, tak jedině http://www.tipcars.com/mercedes_benz-tr ... 41390.html
Pak mě napadají ještě Mazda 6 MPS, taky Volvo S60/V70 2.5T.
Když Mercedes kupé tak stojí za hřích W124 http://www.tipcars.com/mercedes_benz-12 ... 41090.html
A pokud off-road, tak jedině http://www.tipcars.com/mercedes_benz-tr ... 41390.html
A co Jag? http://www.tipcars.com/jaguar-xk8/40-co ... 50706.html Porad nadherny auto.
Není nad 300C
Ale sporťák to není (hovořím o naftě)
Ale sporťák to není (hovořím o naftě)
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
AR 166 3.0 Super je super, ale na občasný okruh to z mého pohledu není, ačkoli jsem s ní dosti spokojen. A i když si užívám hadovitých okresek, tak je to prostě větší kchára, taková loď. Zatím ji mám 2 měsíce a 5 tisíc km a nesralo se nic závažného - olej, nové brzd. destičky, žárovička vnitřního blinkru, gum. silentbloky zadniho vejfuku, novy kod ICS+radia. Zase jsem se k ní dostal od italofila...
A z portfolia AR co takto GTV 2.0 V6 turbobenzin? Pevnější kastle, hnusné až krásné auto, dobrý motor postavený na základě legendárného "Bussa", na okresky a občas okruh řekl bych že fajné. Jedno vypiplané prodával chlápek jménem Chevron na alfisti.cz nebo squadramoravia.com.
A z portfolia AR co takto GTV 2.0 V6 turbobenzin? Pevnější kastle, hnusné až krásné auto, dobrý motor postavený na základě legendárného "Bussa", na okresky a občas okruh řekl bych že fajné. Jedno vypiplané prodával chlápek jménem Chevron na alfisti.cz nebo squadramoravia.com.
Ktomu phaetonu, takové peníze to nestojí náhodou sem vtom jel a nějak mě to neohromilo (až na všechny kraviny v elektrice).
Za ty prachy by si mohl z italů koupit možná i pěkné 156/147 GTA případn GT 3.2
Případně tenhle stroj od gia je taky slušnej kauf
http://auto.bazos.cz/inzerat/23343201/A ... -extra.php
Za ty prachy by si mohl z italů koupit možná i pěkné 156/147 GTA případn GT 3.2
Případně tenhle stroj od gia je taky slušnej kauf
http://auto.bazos.cz/inzerat/23343201/A ... -extra.php
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
AR166V6, F850 Special
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Máš to pěkně nalajnovaný,začal bych popořádku,jedno po druhém a do konce života máš pořád co dělat.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...