BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

a ja zase neska potkal SSS... pěkné to je ... a ty dva laufy vzadu.... :x

(mno, ale pružné zyrchlení 50 až za hoooodně bodů teda nic moc.... :D )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

Na závody mezi Kauflandama to stačí :-D
SSS - vdechne tě do života
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Moucha píše:Na závody mezi Kauflandama to stačí :-D
Jednoho bilyho SSS potkavam u kauflandu na bily hore (P6)...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

Občas tam přerovnávám banány :-D Ale ne.. já to nejsem :-)
SSS - vdechne tě do života
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

pavproch: já si myslím, že 23i by byla možnost, pokud bys měl ten původní cenový limit, sám jsi viděl, že sehnat 30i bylo možné leda už s docela značným nájezdem, ale díky tomu, že jsi hranici trochu posunul, tak bych asi nic než 30i neřešil.

BTW měla ta 23i taky tak hustokrutý zvuk jako 30i?
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Ještě upozorním, že během května až července probíhají po německých dealerstvích Dny M-performance a je možnost si objednat hodinovou zkušební jízdu s jedním z osmi M modelů, které budou k dispozici.

Pro pražské asi bude nejideálnější se účastnit na prodejně v Drážďanech, kde to probíhá 17.-18.května.

Rezervace možné na mailu: friedemann.nieke@bmw.de
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

vasco píše: pavproch: já si myslím, že 23i by byla možnost, pokud bys měl ten původní cenový limit, sám jsi viděl, že sehnat 30i bylo možné leda už s docela značným nájezdem, ale díky tomu, že jsi hranici trochu posunul, tak bych asi nic než 30i neřešil.

BTW měla ta 23i taky tak hustokrutý zvuk jako 30i?
čeče, já Ti nevím.... ač jsem si plně vědom, že 23i (i když ji třeba dám kratší diff) nikdy nepojede tak jako 30i, tak já se fakt do té konkrétní 23i asi zamiloval.... :x
(a popravdě řečeno nevím, jestli si to zaláskovaně splepě namlouvám nebo jestli tak rychle stárnu a měknu, ale momentálně se mi v hlavě melou myšlenky typu, že se vlastně i otevřenýho auta stejně rychlého jako - nebo dokonce rychlejšího než - je stávající e91 i trochu bojím.... možná je to taky tím, že sem za poslení týden viděl asi tři ošklivé havárky....

krásný mechanický zvuk, to jo, ale jiná tónina než má můj N53, zřejmě díky menšímu obsahu a nepřímovstřiku takový víc "cirkulárkovitější" :D ale moc hezky sa to poslúchalo....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

pp: jestli je to ta Z4, která je na sauto s bílým vnitřkem (nechtěl jsi černý? :D ;) ), tak vypadá vážně hezky. Nicméně důvěřuj, ale prověřuj, můžem se tam klidně ještě zajet podívat s měřičkou laku atd...
cajoch
Autoškolák

Příspěvek od cajoch »

já ti rozumím...hele nejdůležitější je že se ti kára mooc líbí a že se ti v tom dobře sedí....a jestli tě nesere jak to jede oproti 3.0i tak to neřeš, dej na pocit...zablbneš si v tom tak jak tak a že budeš na Brněnským okurho nebo v Mostě o 3 sec pomalejší? Hádám že tohle už je za tebou...

ber to tak - silnice už budou jenom rozbitější, policajti čím dál vlezlejší a Bruselská regulace čím dál hnusnější.....a upřímně, i 2.3i je auto jež smaže 95% toho co potkáš kolem sebe...a navíc, nejezdíš ty už jako já čím dál víc na kochánka?...-)

užij dne Pavle!
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

tomu rikam upadek....
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Odpovědět