Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
ovšem přiznání a napomáhání objasňování je něco úplně jiného, ty "odborníku"
To, že se někdo přizná k vraždě, vůbec neznamená, že napomohl jejímu objasnění, protože kdybys byl odborník, věděl bys, že přiznání není ani důkazem. Napomáhání je chování obviněného na základě kterého si právě PČR lehčeji zajistí důkazy, nebo se o důkazech dozví. Stejně jak je k ničemu přiznání ve fázi, kdy PČR už všechno má..
To, že se někdo přizná k vraždě, vůbec neznamená, že napomohl jejímu objasnění, protože kdybys byl odborník, věděl bys, že přiznání není ani důkazem. Napomáhání je chování obviněného na základě kterého si právě PČR lehčeji zajistí důkazy, nebo se o důkazech dozví. Stejně jak je k ničemu přiznání ve fázi, kdy PČR už všechno má..
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Už začínáš obracet co? Ale to už fakt neokecáš. Tohle ví přece každé malé dítě, že přiznání je polehčující okolností.
nauč se číst, než sám sebe podkopneš
že s tebou ztrácím čas..
že s tebou ztrácím čas..
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Copak copak, ztráta argumentů? Vantuchův komentář k trestnímu zákoníku tě tak udolal? To jsi brzo skončil, myslel jsem, že povedem delší argumentační debatu.
Rychlost zabíjí!
Já vždycky říkal, že nestačí umět číst písmenka, ale je třeba rozumět. Takže si vem tu červenou čárku a protáhni ji přes "a především" až k první čárce ve větě a pak si to přečti znova a třeba i ty pochopíš (byť to by byl zázrak), že jsi tím jen potvrdil, co jsem psal, a sám sebe, jako obvykle, usvědčil z blbosti...
Věc je vyřešena. Pokud chceš debatovat, tak klidně, ale PM mi nacionálie, abych ti vystavil fakturu za konzultaci, protože blbost něco stojí a tvoje blbost by měla stát prostředky tebe...
Věc je vyřešena. Pokud chceš debatovat, tak klidně, ale PM mi nacionálie, abych ti vystavil fakturu za konzultaci, protože blbost něco stojí a tvoje blbost by měla stát prostředky tebe...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
I kdyby tomu tak bylo, tak Hyu může regresem na řidiče -> pozůstalé a 0 od 0. Ostatně si myslím, že pozůstalí to spustili kvůli tomu, že Hyu po nich chtěl náhradu škody za zničené auto..
Ale jinak to je jako hrozná blbost.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No vysoudit to muze majitel vozidla leda po tech pozustalich ridice, kteri po nem dedili. Jestli se dedictvi vzdali, tak ma smulu.
Naposledy upravil(a) ultima ratio dne čtv 02 kvě 15:22, celkem upraveno 1 x.
To se mi nezdá - proč by Hyu chtěl náhradu škody po pozůstalých spolujezdce?ExFun píše:Ostatně si myslím, že pozůstalí to spustili kvůli tomu, že Hyu po nich chtěl náhradu škody za zničené auto..
Rychlost zabíjí!
Chce po řidiči a dluhy se dědí - proto to přešlo na pozůstalé..
edit
A jo - pozůstalé spolujezdce nevím. MOžná to z opatrnosti žaloval na oba ještě dřív než se vědělo kdo řídil (těžko mohli vědět jestli si za jízdy nepřesedli apod.)
To jsou jen spekulace. Chtělo by to vědět.
Nebo to žalovali jen pozůstalí spolujezdce? Se mi to teď nechce číst.
edit
A jo - pozůstalé spolujezdce nevím. MOžná to z opatrnosti žaloval na oba ještě dřív než se vědělo kdo řídil (těžko mohli vědět jestli si za jízdy nepřesedli apod.)
To jsou jen spekulace. Chtělo by to vědět.
Nebo to žalovali jen pozůstalí spolujezdce? Se mi to teď nechce číst.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek