Křižovatka a přednost
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Křižovatka a přednost
myslíš ty zákonodárce, kteří narychlo novelizují novely zákonů ještě před tím než vejdou v platnost, protože tam jsou do nebe volající blbosti??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jaké zákonodárce jste si do parlamentu sami zvolili, takové máte zákony.
Já volil SSO, já za to nemohu. http://www.svobodni.cz/
Já volil SSO, já za to nemohu. http://www.svobodni.cz/
-
- Autoškolák
Přidám sem jeden dotaz s řešení dopravní situace, který se mi dneska stal. Po dlouhý době jsem ač nerad musel do OCC Letňany a při vjezdu do do křižovatky se na mě bez jakéhokoliv zpomalení vyřítil chlápek který je na ilustraci vyobrazen červenou barvou ve chvíli kdy já už byl v křižovatce. Je mi jasný, že za normálních okolností má přednost zprava, ale on vyjížděl z čerpací stanice, která je účelovou komunikací. Ale tato čerpací stanice se nachází v rámci parkoviště tak nevím jak to tam s těma účelovejma komunikacema je a jestli se čerpací stanice v tuto chvíli bere jako účelová komunikace nebo prostě jako součást parkoviště. Každopádně červené auto ještě ve spěchu předjíždělo z jeho pohledu vlevo stojící auto které nikam neukazovalo ale rovně pak nejelo. Tak bych se rád zeptal kdo by v případě střetu byl viníkem. Když vezmeme v potaz, že já už byl v křižovatce a on se bez jakéhokoliv rozhledu doprava a zpomalení přiřítil do křižovatky. Díky za odpověď
- GeneHawkins
- Letec
Měl přednost. Je na stejně účelový komunikaci jako ty.
-
- Autoškolák
No to se ani nedivim...šlo mi spíš o to, jestli se to bere jako jedna križovatka ikdyž ta odbočka do který jsem odbočoval já je ještě před to z pumpy. A druhá věc je že on ani nepřibrzdil aby se podíval na svojí stranu který měl dát přednost. Ale chápu, že policie by to pak asi takhle neviděla.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hele, ono třeba u Obi na Ruzyni nebo v Shopping centru Zičín mají i tabule - zde platí přednost zprava a stejně je tam někdo v někom napasovaný snad pokaždý, když tam jedu...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To dělá ten spěch. Já raději dávám přednost všem.