Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Nepopírám, že to je hravý bike, ale nevím, proč by to mmirovi nebo jinému turistovi mělo vadit.. Jelo moc hezky i po rovině. V čem by mu to mělo vadit? Tohle není závodní lyže, kterou by (amatér) neuřídil, nebo hodně natažené závodní XC, na kterém by trpěl... Já v tom problém nevidím. Pokud se srovná s o něco větší váhou , kterou nikdo nepopírá (výměnou za jiné kvality), fakt nevidím problém.. Navíc se bavíme o 35tis.Kč ! Žádná velká pálka.
Byl jsem jen v neděli.
V Maštalích jsem byl už loni. Je to MTB nebe. Už tehdy jsme si s kámošem říkali, že se tam vrátíme. Takže jak jsi sem dal post o akci v Maštalích - byla to jasná akce. Stejně tam ještě pojedeme.
Pokud můžu doporučit, tak když se tam vrátíš - drž se na sever od cesty Proseč - Budislav. Na J od cesty je to o ničem.
Byl jsem jen v neděli.
V Maštalích jsem byl už loni. Je to MTB nebe. Už tehdy jsme si s kámošem říkali, že se tam vrátíme. Takže jak jsi sem dal post o akci v Maštalích - byla to jasná akce. Stejně tam ještě pojedeme.
Pokud můžu doporučit, tak když se tam vrátíš - drž se na sever od cesty Proseč - Budislav. Na J od cesty je to o ničem.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Nechcete někdo Canyon Nerve XC 115/115 za 25t. ? Mě ten ocelák drží...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
slovo hravost se mi libi, zvlaste kdyz si predstavim ty tereny, ktere mam hned za barakem. kdyz uz se jednou vyskrabu nahoru, pro jizdu dolu je v mem blizkem okoli spousta moc peknych terenu, ktere by mohly byt zabavne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Myslíš takové terény?
- tohle je majitel a výrobce SingleBe
- tohle je majitel a výrobce SingleBe
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
i takove se najdou na druhe strane kopce, ale ne, do podobnych veci se moc poustet nebudu. podobny teren budu jezdit.
Autoforum.cz
Vadit v nicem, jen nemusi vyuzit asi hlavni prednost ramu a pak je na povazenou zda za nej priplacet (pokud se ti zdala pohodlnost tak vyznamna, proc ne). Za ty penize sezene nabuseny nemecky xc s ohodne lepsi vybavou. Kdyz ma to jezdeni pomalu za trest ... nezda se mi ocelak jako kolo pro nej, vzdyt ani nechce jezdit s prilbou, to se do zadnych zapeklitych veci poustet nebude.
řekl bych, že s SB bude kromě chrtů spokojený každý. Otázka je jen, jestli za něho dá tolik peněz... To je korektní dotaz, který si ale odpoví jen MMira...
Jinak se potvrzuje mnou vyřčené http://www.bikeandride.cz/2013/04/singlebe-raw-test-4/
P.S. Proč nezměnit nechuť v radost
Jinak se potvrzuje mnou vyřčené http://www.bikeandride.cz/2013/04/singlebe-raw-test-4/
P.S. Proč nezměnit nechuť v radost
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Tak se hlásím do klubu duralu prasklého (pravděpodobně) po 5,5 letech
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
takže se ti trošku zkomplikoval prodej kola.
já měl dnes extra vypečené odpoledne, nejdřív jsem udělal dva defekty na silnici během 10km a následně urval ventilek na biku.
já měl dnes extra vypečené odpoledne, nejdřív jsem udělal dva defekty na silnici během 10km a následně urval ventilek na biku.
Pravda vyděsí
Kamosovi zrovna ve stredu taky praskla na Speslu Stumpjumper FSR 2011 zadni stavba, decetne sjeta 4X draha na Stodulkach a bylo to.ExFun píše:Tak se hlásím do klubu duralu prasklého (pravděpodobně) po 5,5 letech
Outback 3.6R / ex-Outback 3.0R / Forester 2.0X / ex-Legacy 2.0i