Mam stejnou zkusenost s rft. Akorat to pneuservis ani nesundaval a narval tam knot s lepidlem zvenku. Drzi to uz 20tkm.pavproch píše:strnadel úpně normálně zul gumu, vytáhnul ten šrób, zalepil pryžovým provazcem zevnítř, nasadil gumu , nafouknula jezdím, teda včera sem jezdil, neska je auto v garáži, uvidím zítra.
RFT přežil těch 30km poprázdnu fpoho
BMW Divize
Re: BMW Divize
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
staci sroub vytahnout, nasadit sadu na opravu pneu a muzes jet dal taky a nemusíš ani do pneuservisu...cajoch píše:de rf guma zalepit jako normální? po 30 km s defektem je asi do koše co?pavproch píše:neska první defekt na runflatu )šrób jaxfiňa) = dobrých 30 km asitak osumdesátkou za mocných škaredých zvuků od LZ kola, ale guma přežila... I love runflat...
já to nikdy na autě neměl ještě...ale ta móda nedávat do aut rezervy k tomu vyloženě spěje...
btw spravne by se ale rft opravovat nemelo
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
šroub zvenku vytáhnout nešel.... sadu nevozím... jo a lepit by se fakt nemělo, ale jakjevidnozřiti de to...
byl sem fčíl v garáži, kolo i po dvou dnech od opravy tlak drží
byl sem fčíl v garáži, kolo i po dvou dnech od opravy tlak drží
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak ta 550i v manuálu a lpg už je pod 400
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jelikož se tohle auto nedá zapomenout hlavně díky interiéru a převodovce, tak můžu říct, že bylo naprodej v Německu cca před rokem na mobile.de za 13.000 €. Nicméně je to lahůdka a pokušení i pro mě Existuje pro tohle auto samosvornej diferák?
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
Každý šroub z gumy vyletí - záleží jen na rychlosti Jezdil jsem se šroubem přes 50km (kolem něj to moc neunikalo), pak mi vyletěl na dálnici, tak jsem zrychlil a drželo to. Bohužel 2km před domem mě zastavil autobus vyjíždějící ze zastávky - v ten moment to ušlo. Ujel jsem ještě 200-300m, ale na prázdné pneu to už opravdu nešlo. BTW. pneu zalepena a jezdím na ní stále..
Asi bych RFT na autě nechal (mít ho tam), ale samospásné to není. Spoustu situací zvládne i obyč pneu...
Vlastně jsem s menším šroubkem odjezdil tak 2000km Že tam byl se zjistilo až při přezouvání...
Asi bych RFT na autě nechal (mít ho tam), ale samospásné to není. Spoustu situací zvládne i obyč pneu...
Vlastně jsem s menším šroubkem odjezdil tak 2000km Že tam byl se zjistilo až při přezouvání...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
dnes jsem mluvil s nekym kdo mel defekt na X6 s rft a když jel doporucenym zpusobem do servisu s defektem na rft tak odjebal kolo i rafek...takze to asi funguje jak kdy
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW