BMW Divize
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
To Bea: Nemozem s tebou nesuhlasit, sám som zastanca cistych a neposkvrnenych aut, tie pre mna maju obrovsku hodnotu a to nehovorim Tii abo Turbe. Kazdopadne dokazem ocenit ak niekto spravne a ucelovo spoji nieco co nikdy nevzniklo...ked ta uprava je urobena od zakladu a cti hodnoty auta a automobilky, kt. ho vytvorila. Tu sa ale malo jednat o klasicku 2002 a upravila sa v style v akom sa v US nanovo upravuju ich muscle cars.Mne sa proste cela ta komplet uprava paci (okrem predneho naraznika a ceny ). Sám by som dal prednost originalu ale tu proste vidim co by mozno bolo byvalo vzniklo keby BMW malo ine technologie v inom case...
Proste ako keby som zobral svoju 325i a strcil do toho motor s podvozkom z E90 M3...nedokazal by som preste taku kombinaciu nenavidiet
Proste ako keby som zobral svoju 325i a strcil do toho motor s podvozkom z E90 M3...nedokazal by som preste taku kombinaciu nenavidiet
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Stručný dotaz na znalce: projel jsem se dnes kousek s kupé E92 335d, předFL, bez M-paketu. Jaký to auto mělo ve standardu podvozek - stejný jako sedany, nebo nějaký non-M, ale sportovnější, nebo rovnou M-kový? Podle mého tam M podvozek určitě nebyl, ale zase mi to přišlo tužší a stabilnější než běžné E90 se std. podvozkem.
Jinak docela pěkné svezení, diesel + automat samozřejmě má prodlevu v reakci na plyn, ale v rámci konfigurace ještě snesitelnou. A řízení + podvozek se mi velmi zamlouvaly, stejně jako dávkování brzd (výdrž hodnotit nemůžu, jel jsem jen kousek).
BTW pořád si říkám, že se mi E9x vlastně nelíbí (a nelíbí), že má hrozný vnitřek (má) a že RWD na běžné ježdění nechci (nechci), ale kdykoliv se v nějakém autě té řady projedu, tak je to svezení docela přesvědčivé.
Jinak docela pěkné svezení, diesel + automat samozřejmě má prodlevu v reakci na plyn, ale v rámci konfigurace ještě snesitelnou. A řízení + podvozek se mi velmi zamlouvaly, stejně jako dávkování brzd (výdrž hodnotit nemůžu, jel jsem jen kousek).
BTW pořád si říkám, že se mi E9x vlastně nelíbí (a nelíbí), že má hrozný vnitřek (má) a že RWD na běžné ježdění nechci (nechci), ale kdykoliv se v nějakém autě té řady projedu, tak je to svezení docela přesvědčivé.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Mrkni sam. Podle vseho je tam bud nejaky normalni (Sachs) anebo "sportovni podvozek ".
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
neska první defekt na runflatu )šrób jaxfiňa) = dobrých 30 km asitak osumdesátkou za mocných škaredých zvuků od LZ kola, ale guma přežila... I love runflat...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
beau: 335d melo imho M podvozke ve standardu (a pokud ne M, tak urcite sportovni). prekvapive to podvozkove byla jedna z nejlepsich variant e92
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jo, chovalo se to dobře. Měl jsem pocit, že 320is s M-podvozkem, co jsem jel dříve, byla tužší. Ale musím říct, že jsem si tehdy u té 320is nevšiml, jeslti měla runflaty nebo ne.
Ta 335d měla obuté Hankook Ventus V12 non-RFT, ale nevím jestli 17" nebo 18".
Ta 335d měla obuté Hankook Ventus V12 non-RFT, ale nevím jestli 17" nebo 18".
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
de rf guma zalepit jako normální? po 30 km s defektem je asi do koše co?pavproch píše:neska první defekt na runflatu )šrób jaxfiňa) = dobrých 30 km asitak osumdesátkou za mocných škaredých zvuků od LZ kola, ale guma přežila... I love runflat...
já to nikdy na autě neměl ještě...ale ta móda nedávat do aut rezervy k tomu vyloženě spěje...
strnadel úpně normálně zul gumu, vytáhnul ten šrób, zalepil pryžovým provazcem zevnítř, nasadil gumu , nafouknula jezdím, teda včera sem jezdil, neska je auto v garáži, uvidím zítra.
RFT přežil těch 30km poprázdnu fpoho
RFT přežil těch 30km poprázdnu fpoho
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak to je potěšující vlastnost...protože obyč gumu když ti uteče rychle už nezachráníš, disk to na bocích rozřeže a je konce...
takže tohle je na RFT dobrý teda...
takže tohle je na RFT dobrý teda...