Hledám technika do své firmy
Re: Hledám technika do své firmy
A opět jeden náborový..... dlouhodobý, výhledový, koncepční...
Na vědomost se dává, že hodlám začátkem podzimu do své firmy natrvalo přijmout dalšího technika....
Požadovaná TTD (takticko-technická data):
- čertsvý (letošní!!) absolvent strojař (tj. zdárně ukončený vysokoškolák, všimněte si genderu podstatného jména... )
- řidičák sk. B
- angličtina slovem i písmem na ucházející (komunikativní) úrovni
- rozumná politicko-sociálně-ekonomicko-světonázorová kompatibilita (odborová-eko-euro-levicovost opravdu není můj šálek kávy )
- počítačovou gramotnost beru jako samozřejmost
Moje představa je fčíl (celé jaro a první půlku léta) dát čas potenciálním uchazečům, aby se mi ozvali, cca v půlce prázdnin to vyhodnotit a od podzimku nástup do "prvního" zaměstnání.... Následně předpokládám, že "greenhornovi" bude trvat rok až dva než sa vyprofiluje, k čemu bude jeho strojařské srdce tíhnout (konstruktérařina, TPV, řízení výroby, obchod, marketing).... a pak sa uvidí, co s ním.....
Nástupní a pracovní podmínky budou takové, aby ho ta práce "bavila"
Lokace: kúsek od Rožnova p.Radhoščem
Prvotní kontakt tady skrz SZ.
PS: Jo, a ať de celá EU se svými pravidly pro genderovou a jinou vyváženost náborových ingzeráthů do prtele....
Na vědomost se dává, že hodlám začátkem podzimu do své firmy natrvalo přijmout dalšího technika....
- čertsvý (letošní!!) absolvent strojař (tj. zdárně ukončený vysokoškolák, všimněte si genderu podstatného jména... )
- řidičák sk. B
- rozumná politicko-sociálně-ekonomicko-světonázorová kompatibilita (odborová-eko-euro-levicovost opravdu není můj šálek kávy )
Moje představa je fčíl (celé jaro a první půlku léta) dát čas potenciálním uchazečům, aby se mi ozvali, cca v půlce prázdnin to vyhodnotit a od podzimku nástup do "prvního" zaměstnání.... Následně předpokládám, že "greenhornovi" bude trvat rok až dva než sa vyprofiluje, k čemu bude jeho strojařské srdce tíhnout (konstruktérařina, TPV, řízení výroby, obchod, marketing).... a pak sa uvidí, co s ním.....
PS: Jo, a ať de celá EU se svými pravidly pro genderovou a jinou vyváženost náborových ingzeráthů do prtele....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak splňuju asi akorát tu politickou spolehlivost a pohlaví, ale kdyby pro externistu strojaře konstruktéra volná noha v SolidWorksu právě za prahem padesátky byla občas nějaká práce, rozšířil bych si obzor. Diplom bych snad někde i vyštrachal, ale posledních 20 let ho nikdo vidět nechtěl.
Jednoúčelové stroje, průmyslová automatizace, montážní linky, manipulace, něco potravinařiny (balička....).....ne že bych se tedy zrovna nudil, krize pořád ne a ne udeřit, ale jak říkám, rozšířit obzory se hodí.
Jednoúčelové stroje, průmyslová automatizace, montážní linky, manipulace, něco potravinařiny (balička....).....ne že bych se tedy zrovna nudil, krize pořád ne a ne udeřit, ale jak říkám, rozšířit obzory se hodí.
pavproch píše:- rozumná politicko-sociálně-ekonomicko-světonázorová kompatibilita (odborová-eko-euro-levicovost opravdu není můj šálek kávy )
@honza: jj, o Tvé nabídce vím a vedu ji v patrnosti.... dík.. momentáně ale mám strojní konstrukční práce vyřešeny "in house", nicméně never say never....
Tak, pan dochtor mi tendle týden nakázal, že se mám ešče víc šetřit a nestresovat, takže vytahuju....
pavproch píše:A opět jeden náborový..... dlouhodobý, výhledový, koncepční...
- řidičák sk. B
- michal.kolesa
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Když čtu pracovní inzeráty, tak často mám dojem, že zaměstnavatelé už neví co by si absurdnějšího vymysleli a občas mám též pocit, že nehledají člověka, ale univerzálního robota, který bude dělat zadarmo.
Michal Kolesa
(ze zdravotních důvodů nemohu mít řidičské oprávnění - řidičský průkaz )
29 let, Invalidní důchodce, Vyučen: elektrikářem - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Auta
Vysněné auto: Terénní Jeep 4x4 s výkonem nad 150 kW
(ze zdravotních důvodů nemohu mít řidičské oprávnění - řidičský průkaz )
29 let, Invalidní důchodce, Vyučen: elektrikářem - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Auta
Vysněné auto: Terénní Jeep 4x4 s výkonem nad 150 kW
Tim ale urcite nemyslis tento inzerat ze ne? Strojarina se me netyka ale libi se me ze se pocita s absolventem a tak nejak mezi radky tam vidim ze nejdulezitejsi je aby chapal zakladni principy a nebyl blbej, zbytek uz se nauci...
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
eda, to je chytrá horákyně...
jakože Koleso teda jak čtu tohle pavprochovo vlákno, tak mi přijde že to je zrovna ten slušnej zaměstnavatel co jasně řekne co potřebuje když člověka přijímá a pak se o lidi stará....
já taky zaměstnávám lidi a musím potvrdit že ta pozice toho strejdy co rozdává vejplaty a za vše ručí vlastním krkem taky není zrovna nejrůžovější...
já taky zaměstnávám lidi a musím potvrdit že ta pozice toho strejdy co rozdává vejplaty a za vše ručí vlastním krkem taky není zrovna nejrůžovější...
@cajoch: thx za podporu....