Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Četl jsem si uživatelské recenze na Tourana a všiml si, že lidi se v nich dělí na 2 tábory.
1. Ti co ho nenávidí - převážně s motorovou jednotkou 1.9tdi a 2.0tdi
2. Ti co ho milují - benzínové motory TSI, FSI
To jsou na tom koncernové diesely opravdu tak špatně, nebo se o to lidi neumí starat - popřípadě chytli špatnou koupi?
1. Ti co ho nenávidí - převážně s motorovou jednotkou 1.9tdi a 2.0tdi
2. Ti co ho milují - benzínové motory TSI, FSI
To jsou na tom koncernové diesely opravdu tak špatně, nebo se o to lidi neumí starat - popřípadě chytli špatnou koupi?
ale jinak to nic neznamená? a oranžová má stejný význam jako u nás?ExFun píše:Brus: blikání je upozornění na blížící se konec zelené.
Pravda vyděsí
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Do blinkrove casti svetel jsem si na meganu pridal oranzove zarovky. Libi se mi to, je to neco na zpusob pozicnich svetel - v Americe bezna vec . Myslite, ze by s tim pri silnicni kontrole mohl byt problem? Pouzil bych vymluvu na "integrovana pozicni svetla". Kontrast mezi timto svetlem a svetlem blinkru se mi zda byt dostatecny a udelane, si myslim, je to taky dobre.
Při kontrole ti na to sere pes - v našem případě pan strážník, spíš bych si dával pozor na STK.
Edit: Blbý téma.
Naposledy upravil(a) Pajjoun dne sob 27 dub 22:11, celkem upraveno 1 x.
TSs
-
- Pan Řidič
Prodám koryto
Je škoda roomster v podstatě jen zvýšená fábie? Do dvojkové fábie se nemůžu hlavou vejít, tak teoreticky by to v roomsteru mělo jít v pohodě ne?
no neni stejny je to po Ačkový sloupek, pozice v roomsteru je takova dost utopena takze by tam melo byt prostoru vic ale zase si nekdo stezuje na vyhled. Jinak predni napravu to ma z fabie zadni z octavie.
Četl jsem, že když stojíš první na světlech tak špatně vidíš a že jsou tlusté sloupky, no nic co by moc vadilo. Spíš jde o tu výšku nad hlavou. Jestli to má vůbec cenu nebo ne.