Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
Mluvil jsem ještě s panem Pohnerem a za to, že budem mít né úplně optimální podmínky, tak nás tam nechá klidně i o něco dýl (mluvil o 1-2 hodinách). Takže, klidně doraž dýl.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
já mám pro změnu přední kotouče cca 0.1 - 0.2 mm před koncem životnosti, tak jsem zvědavý, jestli se mi je povede za 3 hodiny dorazit. Z okruhu jede auto hned na hever a nafasuje (nejen) nové brzdyzde. píše:Tak mi po víkendové asi 600 km projížďce přes Orlické Hory do Bruntálu a zpět začala svítit kontrolka sjetých desek. Do úterý to opravdu vyměnit nestihnu, nicméně jsem na to zběžně koukal a musí vydržet
fnukjarka píše:mmira: mažu tě .
to mas na co, kolega bambus ma moc pekne auto a hlavne se mu neboji dat za usiBrus píše:bereš tu nádheru z avataru? na to jsem zvědavý
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ee tentokrát přijedu manželčinou nákupní taškou
před chvíli mi ještě udělali geometrii.. ale žádné drastické změny. Tak hlavně at zítra neprší a sejdeme se v hojném počtu.
Pravda vyděsí
chjobambus píše:ee tentokrát přijedu manželčinou nákupní taškou
Pravda vyděsí
Se hlásim taky do klubu. "Semislicky" o víkendu nazutý, brzdy pískají už teď a to jsem ještě ani nepřijel, a spojce už se v tomhle počasí moc nechce. Tak hurá z toho uklepat všechno, co už tam nepatří (A večer rovnou do servisu…)bambus píše:já mám pro změnu přední kotouče cca 0.1 - 0.2 mm před koncem životnosti, tak jsem zvědavý, jestli se mi je povede za 3 hodiny dorazit. Z okruhu jede auto hned na hever a nafasuje (nejen) nové brzdy
Počasí vypadá hodně nadějně, to bude dobrý. Já pokud se něco nepodělá do rána, tak dorazim ca 10.30-11.30, tak už snad budete vyblbnutý a dráha bude volná i pro kloboukování bitevních křižníků…
Bohužel nedorazí ani acer.t ani drugster, tak mam jenom pozdravovat…
Tak akce už je s úspěchem za náma. I přes drobné komplikace dané stavem okruhu (nějaké ty malé stavební úpravy a sporadický výskyt bobcatu na okruhu ) to dopadlo po všech stránkách dobře (super ježdění, počasí, lidi). Z mýho pohledu to bylo ideální jarní protažení před sezónou. Tak zas někdy příště.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).