Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
asi odpočinek po náročném dopoledním programu:
...ale tady se už jelo, stejně jako včera, naostro:
...ale tady se už jelo, stejně jako včera, naostro:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Moucha: Auto s radarem stojí v protisměru na chodníku nebo jen špatně vidím? Oni mají AD9T nebo pevnou montáž do auta?
Praha, Plzeňská ulice, nebodovaný směr.
Nemá teď PČR nějakou akci? (specielně na znojemsku?)
Moc jsem toho teď nenajezdil, ale stejně jsem je už dlouho neviděl u nás takhle aktivní...
Jen co si vzpomenu ... - v neděli lovila bílá Octa (sedan) na "státní", konkrétně mezi Lechovicema a Znojmem, jestli to byla 3B2 8327 nebo 4B3 8327 nevím... Ve stejnou dobu taky měřila na státní označená PČR OII sedan. A ještě měřili na Suchohrdelský směrem nahoru na proti hřbitovu. A dneska měřili (jen chvíli) na Přímětický směrem do města, stáli v křižovatce, kde se napojuje Příční. Příslušník se za sebe očividně styděl (i na ty Suchohrdelský), úspěšně se schovával stromy a tel. budku.
Moc jsem toho teď nenajezdil, ale stejně jsem je už dlouho neviděl u nás takhle aktivní...
Jen co si vzpomenu ... - v neděli lovila bílá Octa (sedan) na "státní", konkrétně mezi Lechovicema a Znojmem, jestli to byla 3B2 8327 nebo 4B3 8327 nevím... Ve stejnou dobu taky měřila na státní označená PČR OII sedan. A ještě měřili na Suchohrdelský směrem nahoru na proti hřbitovu. A dneska měřili (jen chvíli) na Přímětický směrem do města, stáli v křižovatce, kde se napojuje Příční. Příslušník se za sebe očividně styděl (i na ty Suchohrdelský), úspěšně se schovával stromy a tel. budku.
Je fakt, ze za poslednich 14 dni je take vidam pomerne hodne, presto si myslim ze je to jen tim pocasim Na Suchohrdelske jsem je za tu dobu potkal snad trikrat (2× nahore u hrbitova s radarem, jednou dole jen namatkove zastavovali ve smeru do mesta), vcera odpoledne merili od Intersparu smer k Videnske.
Mereni v lokalite Pricni × Primeticka je tedy pro me novinka, vetsinou stavaji az dole u Resslovy schovani za bytovkou.
3B2 8327 jsem potkal v patek kousek od Makra (Brno), jel smerem od D2. Pan ridic s telefonem u ucha.
Mereni v lokalite Pricni × Primeticka je tedy pro me novinka, vetsinou stavaji az dole u Resslovy schovani za bytovkou.
3B2 8327 jsem potkal v patek kousek od Makra (Brno), jel smerem od D2. Pan ridic s telefonem u ucha.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Na Resslový za panelákem už jsem je dlouho neviděl.
Btw - v Unanově už snad přestali měřit úplně (přitom byly doby, kdy tam byli opravdu často). Nebo na ně prostě nemám štěstí (i když to bych neřekl...).
Btw - v Unanově už snad přestali měřit úplně (přitom byly doby, kdy tam byli opravdu často). Nebo na ně prostě nemám štěstí (i když to bych neřekl...).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
takhle ty hnusné piráty ze silnic nedostanou!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ty jsi mu pomohl? Schoval se asi ve chvíli měření za tebe, když jsi přejížděl mezi pruhy a pak už nestíhali zaměřit?
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby obsluha nebyla levá, tak ho maj...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time