Dříve M135i, nyní ///M2

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: 125d vs M135i

Příspěvek od pavproch »

taktak... :ymhug:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Alcantaru jsem měl, Sharana jsem měl objednaného taky v kombinaci alcantara - kůže, ovšem zkonili to a přišla mi komplet kůže. Docela jsem řádil, ale po čase musím uznat, že mi to vyhovuje.

Ještě jedna taková varianta, co říkáte na mecedesovo A 45AMG?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

o tom se da leda teoretizovat, nikdo v tom jeste nejel. ale ma to 2.0T a je to AWD se zakladem v neuplne povedenem FWD. vedle M135i je to imho nekonkurenceschopne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Přinejmenším je A45AMG hezké auto, což se o 1er říct nedá. A pokud vím, tak M.Z. nebydlí v úplné rovině, takže i AWD by se mu mohlo přes zimu hodit.
Ale je pravda, že pokud jít k MB, tak bych se raději podíval po zánovní C63 než nové A45.
2.9T RWD
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

dyž už medvídka, tak CLA 45AMG, imho je áčko strašně škaredé, to i nová 1er je vedle něj krasavec :p
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

pavproch píše:víš, jaký je to dobroužství takle třeba v uličkách v centru paryža hledat hoýlek? a našel sem ho.... i bez navi...
Kdysi jsem ten hotylek taky tak nasel. Jen dle vytiskleho papiru z Via Michelin, Ktery se stejne nekde u severniho nadrazi uz nedal pouzit :-D. Ale navi je vM 135i docela dobra. Kdybych chapal, jak funguje
Ja na rozdil od Bonda mam svetla zapnuta porad v automatickenm rezimu, jsou nataceci, inteligentni a buh vi co jeste. Jen nepouzivam automaticke prepinani na dalkove. To je totiz zivotu nebezpecne.
Nikdo mi nikdy nevysvetlil a ja to porad nechapu, jak funguji ficury typu priprava pro I-pnone, Aps, a vse ostatni. Vse jsem tam narval, ale stejne to porad neni uplne dokonale. Nechapu, proc z I-pnonu proste nestahnete muzuku na hardisk. Napr.
Rozhodne bych volil deleni sedadel 40/20/40. Cernou listu a nejaky hlinik. To mam ja :-). Pro odvazne cervenou kuzi :-D. Svetelny paket.Jo, keylees go, nebo jak se to jmenuje je nutnost, kterou nemam a sere me to kazdy den. Nedoslo mi pri objednavani, ze klice neni nutne strkat do zapalovani a tak je neni potreba vubec vytahovat. Adaptivni pdvozek je dobry. Jaky je normalni M nevim. A dost by me to zajimalo.
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Mě se 1 líbí, líbí se mi i A, ale to byl jen nápad. Myslím, že 1 bude hravější. 4x4 by se mi určitě hodila (letos jsme Sharana k baráku museli 2x tlačit, když traktorista hodil na plužení bobek), ale zbytek roku bych raději rwd.
Jinak moji známí kolem aut docela čumí, že jsem vybral BMW a ne Subaru, ale mě ze současné nabídky nic neoslovuje.
Taky obrovské plus 1 je nenápadnost, když bych k zákazníkovi přijel nějakým větším MB, tak se na mě někteří budiu dívat skrz prsty. Takhle si řeknou, je krize, chudák musel koupit malé auto :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Když to tak čtu, tak za cca 5 let bude M135i docela dobrá volba jako hoby auto z druhý ruky. Je to plný těžkých a zbytečných kravin, který když se z toho bez milosti vyhází, tak by to mohlo být zatraceně rychlý (když už v základu to není nic pomalýho) :) .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

na vyhazování blbostí to imho (narozdíl třeba od e36) má příliš komplikovanou elektroniku...
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

Acko je podla mna dost oklamane, jazdim na tom sem-tam... a to je skoro full vybava. Na prvy pohlad wow ale po case mi tam zacina vselico vadit a nezvykol som si na to(ani nechcem). Celkovo je blizsie Golfu 6 ako e87, s ktorymi mam skusenosti. A pokial sa nemylim tak A45 AMG bude mat len automat.
Odpovědět