Hledám technika do své firmy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Hledám technika do své firmy

Příspěvek od pavproch »

A opět jeden náborový..... dlouhodobý, výhledový, koncepční...

Na vědomost se dává, že hodlám začátkem podzimu do své firmy natrvalo přijmout dalšího technika....

Požadovaná TTD (takticko-technická data):
- čertsvý (letošní!!) absolvent strojař (tj. zdárně ukončený vysokoškolák, všimněte si genderu podstatného jména... ;) )
- řidičák sk. B
- angličtina slovem i písmem na ucházející (komunikativní) úrovni
- rozumná politicko-sociálně-ekonomicko-světonázorová kompatibilita (odborová-eko-euro-levicovost opravdu není můj šálek kávy [-x )
- počítačovou gramotnost beru jako samozřejmost

Moje představa je fčíl (celé jaro a první půlku léta) dát čas potenciálním uchazečům, aby se mi ozvali, cca v půlce prázdnin to vyhodnotit a od podzimku nástup do "prvního" zaměstnání.... Následně předpokládám, že "greenhornovi" bude trvat rok až dva než sa vyprofiluje, k čemu bude jeho strojařské srdce tíhnout (konstruktérařina, TPV, řízení výroby, obchod, marketing).... a pak sa uvidí, co s ním.....

Nástupní a pracovní podmínky budou takové, aby ho ta práce "bavila" ;)
Lokace: kúsek od Rožnova p.Radhoščem

Prvotní kontakt tady skrz SZ.

PS: Jo, a ať de celá EU se svými pravidly pro genderovou a jinou vyváženost náborových ingzeráthů do prtele.... 8-x
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

Tak splňuju asi akorát tu politickou spolehlivost a pohlaví, ale kdyby pro externistu strojaře konstruktéra volná noha v SolidWorksu právě za prahem padesátky byla občas nějaká práce, rozšířil bych si obzor. Diplom bych snad někde i vyštrachal, ale posledních 20 let ho nikdo vidět nechtěl.
Jednoúčelové stroje, průmyslová automatizace, montážní linky, manipulace, něco potravinařiny (balička....).....ne že bych se tedy zrovna nudil, krize pořád ne a ne udeřit, ale jak říkám, rozšířit obzory se hodí.
.Jelen.
Řidič začátečník

Příspěvek od .Jelen. »

pavproch píše:- rozumná politicko-sociálně-ekonomicko-světonázorová kompatibilita (odborová-eko-euro-levicovost opravdu není můj šálek kávy [-x )
PS: Jo, a ať de celá EU se svými pravidly pro genderovou a jinou vyváženost náborových ingzeráthů do prtele.... 8-x
:ymapplause:
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@honza: jj, o Tvé nabídce vím a vedu ji v patrnosti.... dík.. momentáně ale mám strojní konstrukční práce vyřešeny "in house", nicméně never say never....
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak, pan dochtor mi tendle týden nakázal, že se mám ešče víc šetřit a nestresovat, takže vytahuju.... :D
pavproch píše:A opět jeden náborový..... dlouhodobý, výhledový, koncepční...

Na vědomost se dává, že hodlám začátkem podzimu do své firmy natrvalo přijmout dalšího technika....

Požadovaná TTD (takticko-technická data):
- čertsvý (letošní!!) absolvent strojař (tj. zdárně ukončený vysokoškolák, všimněte si genderu podstatného jména... ;) )
- řidičák sk. B
- angličtina slovem i písmem na ucházející (komunikativní) úrovni
- rozumná politicko-sociálně-ekonomicko-světonázorová kompatibilita (odborová-eko-euro-levicovost opravdu není můj šálek kávy [-x )
- počítačovou gramotnost beru jako samozřejmost

Moje představa je fčíl (celé jaro a první půlku léta) dát čas potenciálním uchazečům, aby se mi ozvali, cca v půlce prázdnin to vyhodnotit a od podzimku nástup do "prvního" zaměstnání.... Následně předpokládám, že "greenhornovi" bude trvat rok až dva než sa vyprofiluje, k čemu bude jeho strojařské srdce tíhnout (konstruktérařina, TPV, řízení výroby, obchod, marketing).... a pak sa uvidí, co s ním.....

Nástupní a pracovní podmínky budou takové, aby ho ta práce "bavila" ;)
Lokace: kúsek od Rožnova p.Radhoščem

Prvotní kontakt tady skrz SZ.

michal.kolesa
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michal.kolesa »

Když čtu pracovní inzeráty, tak často mám dojem, že zaměstnavatelé už neví co by si absurdnějšího vymysleli a občas mám též pocit, že nehledají člověka, ale univerzálního robota, který bude dělat zadarmo.
Michal Kolesa
(ze zdravotních důvodů nemohu mít řidičské oprávnění - řidičský průkaz )

29 let, Invalidní důchodce, Vyučen: elektrikářem - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Auta

Vysněné auto: Terénní Jeep 4x4 s výkonem nad 150 kW
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

Tim ale urcite nemyslis tento inzerat ze ne? Strojarina se me netyka ale libi se me ze se pocita s absolventem a tak nejak mezi radky tam vidim ze nejdulezitejsi je aby chapal zakladni principy a nebyl blbej, zbytek uz se nauci...
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

eda, to je chytrá horákyně... :ymhug:
cajoch
Autoškolák

Příspěvek od cajoch »

jakože Koleso teda jak čtu tohle pavprochovo vlákno, tak mi přijde že to je zrovna ten slušnej zaměstnavatel co jasně řekne co potřebuje když člověka přijímá a pak se o lidi stará....

já taky zaměstnávám lidi a musím potvrdit že ta pozice toho strejdy co rozdává vejplaty a za vše ručí vlastním krkem taky není zrovna nejrůžovější...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@cajoch: thx za podporu....
Odpovědět