Dříve M135i, nyní ///M2
Re: 125d vs M135i
Alcantaru jsem měl, Sharana jsem měl objednaného taky v kombinaci alcantara - kůže, ovšem zkonili to a přišla mi komplet kůže. Docela jsem řádil, ale po čase musím uznat, že mi to vyhovuje.
Ještě jedna taková varianta, co říkáte na mecedesovo A 45AMG?
Ještě jedna taková varianta, co říkáte na mecedesovo A 45AMG?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
o tom se da leda teoretizovat, nikdo v tom jeste nejel. ale ma to 2.0T a je to AWD se zakladem v neuplne povedenem FWD. vedle M135i je to imho nekonkurenceschopne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Přinejmenším je A45AMG hezké auto, což se o 1er říct nedá. A pokud vím, tak M.Z. nebydlí v úplné rovině, takže i AWD by se mu mohlo přes zimu hodit.
Ale je pravda, že pokud jít k MB, tak bych se raději podíval po zánovní C63 než nové A45.
Ale je pravda, že pokud jít k MB, tak bych se raději podíval po zánovní C63 než nové A45.
2.9T RWD
dyž už medvídka, tak CLA 45AMG, imho je áčko strašně škaredé, to i nová 1er je vedle něj krasavec
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kdysi jsem ten hotylek taky tak nasel. Jen dle vytiskleho papiru z Via Michelin, Ktery se stejne nekde u severniho nadrazi uz nedal pouzit . Ale navi je vM 135i docela dobra. Kdybych chapal, jak fungujepavproch píše:víš, jaký je to dobroužství takle třeba v uličkách v centru paryža hledat hoýlek? a našel sem ho.... i bez navi...
Ja na rozdil od Bonda mam svetla zapnuta porad v automatickenm rezimu, jsou nataceci, inteligentni a buh vi co jeste. Jen nepouzivam automaticke prepinani na dalkove. To je totiz zivotu nebezpecne.
Nikdo mi nikdy nevysvetlil a ja to porad nechapu, jak funguji ficury typu priprava pro I-pnone, Aps, a vse ostatni. Vse jsem tam narval, ale stejne to porad neni uplne dokonale. Nechapu, proc z I-pnonu proste nestahnete muzuku na hardisk. Napr.
Rozhodne bych volil deleni sedadel 40/20/40. Cernou listu a nejaky hlinik. To mam ja . Pro odvazne cervenou kuzi . Svetelny paket.Jo, keylees go, nebo jak se to jmenuje je nutnost, kterou nemam a sere me to kazdy den. Nedoslo mi pri objednavani, ze klice neni nutne strkat do zapalovani a tak je neni potreba vubec vytahovat. Adaptivni pdvozek je dobry. Jaky je normalni M nevim. A dost by me to zajimalo.
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Mě se 1 líbí, líbí se mi i A, ale to byl jen nápad. Myslím, že 1 bude hravější. 4x4 by se mi určitě hodila (letos jsme Sharana k baráku museli 2x tlačit, když traktorista hodil na plužení bobek), ale zbytek roku bych raději rwd.
Jinak moji známí kolem aut docela čumí, že jsem vybral BMW a ne Subaru, ale mě ze současné nabídky nic neoslovuje.
Taky obrovské plus 1 je nenápadnost, když bych k zákazníkovi přijel nějakým větším MB, tak se na mě někteří budiu dívat skrz prsty. Takhle si řeknou, je krize, chudák musel koupit malé auto
Jinak moji známí kolem aut docela čumí, že jsem vybral BMW a ne Subaru, ale mě ze současné nabídky nic neoslovuje.
Taky obrovské plus 1 je nenápadnost, když bych k zákazníkovi přijel nějakým větším MB, tak se na mě někteří budiu dívat skrz prsty. Takhle si řeknou, je krize, chudák musel koupit malé auto
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Když to tak čtu, tak za cca 5 let bude M135i docela dobrá volba jako hoby auto z druhý ruky. Je to plný těžkých a zbytečných kravin, který když se z toho bez milosti vyhází, tak by to mohlo být zatraceně rychlý (když už v základu to není nic pomalýho) .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
na vyhazování blbostí to imho (narozdíl třeba od e36) má příliš komplikovanou elektroniku...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Acko je podla mna dost oklamane, jazdim na tom sem-tam... a to je skoro full vybava. Na prvy pohlad wow ale po case mi tam zacina vselico vadit a nezvykol som si na to(ani nechcem). Celkovo je blizsie Golfu 6 ako e87, s ktorymi mam skusenosti. A pokial sa nemylim tak A45 AMG bude mat len automat.