ma cenu RSo?

Jen o škodovkách a dalších autech českých značek.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: ma cenu RSo?

Příspěvek od jarka »

mmira píše:jednoznacne 2.0TFSI. diesel je strasna sracka, ale fakt strasna.
:D , jestli si to přečte nějaký fanda ze škoda forum, tak ho krocne :D
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Toomass
Spolujezdec

Příspěvek od Toomass »

sracka ve vykonu nebo celkove?:d
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

jarka: to je mi ho lito, ale to je neco tak tragickeho, ze pro to nemam slov. mmch, jel jsi v tom nekdy?

tomas: je to sragora celkove. tezky motor vepredu degraduje jizdni vlastnosti, motor sam o sobe je zoufalost, ktera dela neskutecny randal a jede jen asi ve 500 otackovem pasmu. (dobra, asi je to porad lepsi, nez u Fabie RS). myslim, ze na to tema PJ kdysi psal test na autorevue, doporucuji cist mezi radky.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

temu prd rozumíte, šak to má brutal zátah vocpodu a jezdí to za hubičky... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

mmira: ne nejel, já toho obecně mám projeto dost málo. Ale rád věřím, mi stačí už jen ten smrad :( .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

v konecnem dusledku je to docela rychle auto, tech 170 k neni zase az tak malo, ale clovek musi byt hluchy, aby si to uzil. TFSI je ale o uroven jinde.

a hlavne, kupovat dieselovou RS jako ojetinu je opravdu velky risk.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

mmira: Souhlasím s tebou naprosto. Jen pro úplnost bych doplnil, že v mojem okolí všechny RS a ekvivalentní Leony co se prodávaly byly po klinické smrti motoru někdy i převodovky a dalších dílů. O dvakrát měněném turbu škoda mluvit. Prostě tyhle auta si většinou kupují lidé k bojovému nasazení a očipování. Podle toho taky vypadají.

Samozřejmě olítaný kamna jsou náskok na vidle jako prase.

A Fabia RS 1.4T DSG je věc hrozná - už je ta hlučnost motoru v otáčkách je pro mě neakceptovatelná. A furt je to malá stísněná jebka, kterou má každý druhý zoufalec v holobytu.

Jinak oktávka RS - pokud budu brát RS jako nejvyšší stupeň výbavy a ne jako sportovní náčiní - je celkem akcepotvatelné univerzální vozítko. Samozřejmě alternativ lze nejít více i mimo koncern.
MiN
Autoškolák

Příspěvek od MiN »

Ono to silnější 2.0TDI zase není tak strašná záležitost, jak se tu píše. Něco naježděno v tom mám (ne v Octě) a dá se s tím žít. Možná lepší odhlučnění? Jinak s častým řazením souhlas, ale tak to má skoro každá nafta.

Ne, nezastávám se, nejsem zrovna fanda koncernových aut. Prostě jen píšu vlastní zkušenost. :) Do O2RS bych bral každopádně TFSI.
breadvan
Řidič začátečník

Příspěvek od breadvan »

Srovnani Octavie RS TFSI vs. TDI kdysi delal Honza Koubek. Doufam, ze nevadi link na konkurencni web http://www.autotube.cz/autotest/64-skod ... video.html
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

nikdy nepochopim, jak muze v televizi vystupovat clovek s vadou reci
Mirek
Odpovědět