lestenie laku
Re: lestenie laku
Já si vzal dneska do parády Yarise, každý záhyb v těsnění a každý kout kam se i šáhnout nedealo jsem perfektně vyleštil a ze 14 let starého Yarise udělal funglovku
SSS - vdechne tě do života
Ty ostudo!pavproch píše:asi mládnu, teda stárnu (žeby alzhajmr?): poprvé za dva roky od "svatby" sem právě dobrovolně umyl brambora....pavproch píše:takovou kravinu jako mýt a voskovat auto sem dělal enem dyž sem byl mladý a blbý... ..
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
moucha: tyvole leskne se to jak psí kule, nemůžu ti příští týden po CzR přistavit svoje auto? taky by potřebovalo
Pravda vyděsí
poprvé jsem to owapkoval, pak to ošmudlal houbou, přidal jsem autošampon od Sheronu a čistil, ale na laku byly nějaké černé čmouhy tak 1cm a všude po autě a s tím šamponem to moc dolu nešlo. Opláchl jsem to a zkusil autošampon s voskem od Coyota a s tím ty tečky mizely sami Takže jsem to opravdu vydrbal způsobem jaký ten lak nepamatuje. Nakonec zase opláchnout vodou a savou utěrkou jsem sušil a sušil a rozleštil, nic víc jsem nepoužíval.
Okna jsem leštil falešnou jelenicí, protože pravou jsem nikde nesehnal a ty okna jsou fakt fantasticky čistý, úplně jak nové stejně jako mám týden nové přední okno na SSS
A nakonec když někde byla čmouha, zase tou savou utěrkou která byla trochu vlhká doleštil a tohle je výsledek
Kdybych myl jen auto z venku jako myčka tak je to na 20min práce a výsledek je o milion lepší než z myčky
Zbytek Coyota jsem použil ještě pak zlehka na Ceeda, jen oplach, přejetí houbou a oplach, pak oběhnutí s utěrkou, celkem tak 10min práce a výsledek:
A SSS jsem vydrbal včera (i když bylo čisté a i interier byl čistý, ale stejně jsem ho vyluxoval
Okna jsem leštil falešnou jelenicí, protože pravou jsem nikde nesehnal a ty okna jsou fakt fantasticky čistý, úplně jak nové stejně jako mám týden nové přední okno na SSS
A nakonec když někde byla čmouha, zase tou savou utěrkou která byla trochu vlhká doleštil a tohle je výsledek
Kdybych myl jen auto z venku jako myčka tak je to na 20min práce a výsledek je o milion lepší než z myčky
Zbytek Coyota jsem použil ještě pak zlehka na Ceeda, jen oplach, přejetí houbou a oplach, pak oběhnutí s utěrkou, celkem tak 10min práce a výsledek:
A SSS jsem vydrbal včera (i když bylo čisté a i interier byl čistý, ale stejně jsem ho vyluxoval
Savýma utěrkama myslíš takový ty papírovo-textilní utěrky?
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
papírová není, nemůžu si vybavit jak se jmenuje, ale měl bych mít v garáži ještě jednu origo zabalenou tak se můžu mrknout. Jedna 50x50cm mě vystačila na oběhnutí jednoho auta, vodu to saje parádně
takze kojot porazil šerona rikas. na to, ze je to jen samponem, vodou a uterkou dobrej vykon!
Mirek