Tak je to správné, tak to má být. Taky si to jdu zařídit .zde. píše:Už mám dovolenou, tak jsem rád že to vyšlo.
Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Už jsem to taky podal. Teď už jenom doufat, že vyjde počasí.
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
Já se taky hlásím
Super, píšu tě.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Tak mi po víkendové asi 600 km projížďce přes Orlické Hory do Bruntálu a zpět začala svítit kontrolka sjetých desek. Do úterý to opravdu vyměnit nestihnu, nicméně jsem na to zběžně koukal a musí vydržet
Počasí vypadá, že bude ok tak zítra na trati. Aktualizoval jsem první příspěvek. Pokud by se nás tam sešlo nějak extrémě moc, tak by možná bylo dobrý, aby u vjezdu na dráhu stál jeden člověk, který by pouštěl. Ale to dyžtak domluvíme na místě.
zde. : správný přístup .
zde. : správný přístup .
já bych se toho vůbec nebál.. posledně se taky nestalo, že by jezdili všichni najednou
Pravda vyděsí
se omlouvam, nakonec nedorazim. musim zitra na otocku odletet do raichu.
docela me to mrzi
docela me to mrzi
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
brus: jasné, jen to říkám jako alternativu, kdyby náhodou...
mmira: no co se dá dělat - mažu tě .
mmira: no co se dá dělat - mažu tě .
já jen abych dal vědět mám to pořád okolo 50:50, přijdou nám měnit pár oken ráno a dělat koberce tak uvidím jestli se budu moci utrhnout dopoledne, bude to záležet na tom kdy přijedou, pokud před 8:00 stíhám, pokud někdy po deváté tak jsem v řiti
SSS - vdechne tě do života