BMW 1 M

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
goes
Elektro Expert

Re: BMW 1 M

Příspěvek od goes »

ja nevim co bylo, ja resim wtcc. Tam ma zadokolka vetsi vahu dle pravidel. Pak se dovazuje tusim az 60 kilo za poradi.
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

goes má recht. Ta základní hmotnost se kromě náhonu zadní / přední taky ještě liší podle ovládání převodovky, tedy buď klasické H nebo sekvence (se kterou se musí vozit kila navíc).
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

proc se za sekvenci vozi dalsi kila? dyt pavel rikal, ze manual vzdy radi rychleji ;)
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

To si nepamatuju, že by někdy říkal. Já si pamatuju, že psal, že ho to s manuálem víc baví a uspokojuje.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Presne tak, naopak jsem rikal, ze kdybych jezdil na cas, musel bych sekvenci akceptovat, protoze bych jinak nebyl konkurenceschopny. Ale ja nejezdim zavody, jezdim pro zabavu a v takovem pripade me vice uspokojuje lepsi kontrola nad autem nez vysledny cas.

Ale on to goes vi, jen provokuje prekrucovanim :)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

vzdy si rikal, ze radis rychleji jak DSG
petris
Řidič začátečník

Příspěvek od petris »

goes píše:vybrane srovantelne modely dokazi pri velmi dobrem pocasi jiznde Audi prekonat, to ja souhlasim. Tim to taky konci.
vydupat souhlas z kozy, to sou věci to sou věci :D ;)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

jj neni to bezne, tak si toho vaz ;)
petris
Řidič začátečník

Příspěvek od petris »

Hned mám hezčí večer :) Ona debata jizdní vlastnosti M vs. RS modelů je pro mě trošku nesmyslná. Obě varianty dokážou bez větších problému vyvinout ryhlost, kterou stejně nepoužívám a rozdíly v jízdních vlastnostech se při mém stylu jízdy neprojeví v takové míře, abych zaznamenal nějaký markantnější rozdíl. Čili je to čistě o osobních sympatiích a ty jsou nyní na straně audi. Ale při výběru RS3 x M1 bych zvolil M1, prostě proto že se mi líbí víc :p
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

goes píše:vzdy si rikal, ze radis rychleji jak DSG
Zase jen vytrhujes z kontextu. Nekdy ano, o 2 nebo 3 stupne, popr. pri brzdeni to odradi clovek rychleji, jinde urcite ne, hlavne pri postupnem skladani rychlosti nahoru.

Ale to vse uz bylo receno.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Odpovědět