BMW 1 M
Re: BMW 1 M
ja nevim co bylo, ja resim wtcc. Tam ma zadokolka vetsi vahu dle pravidel. Pak se dovazuje tusim az 60 kilo za poradi.
goes má recht. Ta základní hmotnost se kromě náhonu zadní / přední taky ještě liší podle ovládání převodovky, tedy buď klasické H nebo sekvence (se kterou se musí vozit kila navíc).
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
proc se za sekvenci vozi dalsi kila? dyt pavel rikal, ze manual vzdy radi rychleji
To si nepamatuju, že by někdy říkal. Já si pamatuju, že psal, že ho to s manuálem víc baví a uspokojuje.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Presne tak, naopak jsem rikal, ze kdybych jezdil na cas, musel bych sekvenci akceptovat, protoze bych jinak nebyl konkurenceschopny. Ale ja nejezdim zavody, jezdim pro zabavu a v takovem pripade me vice uspokojuje lepsi kontrola nad autem nez vysledny cas.
Ale on to goes vi, jen provokuje prekrucovanim
Ale on to goes vi, jen provokuje prekrucovanim
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
vzdy si rikal, ze radis rychleji jak DSG
vydupat souhlas z kozy, to sou věci to sou věcigoes píše:vybrane srovantelne modely dokazi pri velmi dobrem pocasi jiznde Audi prekonat, to ja souhlasim. Tim to taky konci.
jj neni to bezne, tak si toho vaz
Hned mám hezčí večer Ona debata jizdní vlastnosti M vs. RS modelů je pro mě trošku nesmyslná. Obě varianty dokážou bez větších problému vyvinout ryhlost, kterou stejně nepoužívám a rozdíly v jízdních vlastnostech se při mém stylu jízdy neprojeví v takové míře, abych zaznamenal nějaký markantnější rozdíl. Čili je to čistě o osobních sympatiích a ty jsou nyní na straně audi. Ale při výběru RS3 x M1 bych zvolil M1, prostě proto že se mi líbí víc
Zase jen vytrhujes z kontextu. Nekdy ano, o 2 nebo 3 stupne, popr. pri brzdeni to odradi clovek rychleji, jinde urcite ne, hlavne pri postupnem skladani rychlosti nahoru.goes píše:vzdy si rikal, ze radis rychleji jak DSG
Ale to vse uz bylo receno.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n