Alfa romeo 147

Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Maserati ad.
Odpovědět
Eda
Mistr volantu

Re: Alfa romeo 147

Příspěvek od Eda »

Ja vam rozumim a v drtive vetsine souhlasim, jen ne u 147. Protoze na zaklade zkusenosti s Focusem 1.gen, zbytku teto kategorie a velebeni podvozku 147 sem ocekaval vic nez sem potom dostal. Ten rozdil proste podle me zdaleka neni tak velkej jak tvrdite. Ale dost o 147, dal se shodnem..
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

souhlas s chargerem, integraleho zaslepenost je odpuzující
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
emix
Autoškolák

Příspěvek od emix »

...
Naposledy upravil(a) emix dne stř 11 bře 21:55, celkem upraveno 1 x.
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

pavproch píše:souhlas s chargerem, integraleho zaslepenost je odpuzující
A ještě bych dodal, že zaslepenost nabývá takových rozměrů, že to ani nestojí za komentář. :(
RWD
hb11
Autoškolák

Příspěvek od hb11 »

Nic proti Alfe, libi se mi, o 156 2,5 obcas uvazuji, ale tvrdit o aute, u ktereho je kompromis uz samotna koncepce FWD, ze je nekompromisni sportovni auto neni moc presvedcive..

Jinak k tomu interieru - vrzani interieru vetsinou neni zpusobene spatnym materialem, nebo nevhodnou montazi, ale navrhnutim tvaru a upevneni jednotlivych dilu. U starsich BMW neni problem rozebrat a znovu slozit interier treba 5x bez jakychkoliv negativnich nasledku. U vetsiny aut (treba z Francie) s rozvrzanym interierem je casto problem nedestruktivne rozebrat i na prvni pohled jednoduse demontovatelne casti (protacejici se zavity, praskajici ruzne plastove uchyty, atd).
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Po přečtění románu na straně 12 jsem dál nečetl.
Jsem silný fanda značky, ale to co integrále píše je mimo, totálně zcesty.

Psalo se o 147? Prosimtě kde ta má unibal? NIKDE! Předek je uložený v klasických pryžových silentblocích, to samé zadek (pokud se bavíme o sérii) nějaké úpravy s unibaly sem už viděl a to je skutečně bez kompromisu, ale takové auto z milana nevyjelo. Ani GTA!
TO samé dvě pružiny kolo cože? =))

Nevím na čem jedeš, ale to musí být matroš.

Jinak co se týče rozvrzanosti, to je z 90% způsobeno tím jak někdo rozebere a neumí dát zpátky do původního stavu. Nic víc. Prošla mi rukou spousta 147/156 které nedělali žádný hluk.

Alfa posledních 20 let nedělá žádné horké sportovní železo (až teď 4C). 147 v klasice je příjemně naladné malé auto, které toho dovolí o dost více než ostatní auta v segmentu a je sním docela radost se svézt. Toť všjo

Obrázek
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
emix
Autoškolák

Příspěvek od emix »

Dallen píše:... Psalo se o 147? Prosimtě kde ta má unibal? NIKDE! Předek je uložený v klasických pryžových silentblocích, to samé zadek (pokud se bavíme o sérii) nějaké úpravy s unibaly sem už viděl a to je skutečně bez kompromisu, ale takové auto z milana nevyjelo. Ani GTA! ...
Integrale píše: ...tak z hlediska jízdních vlastností jsou tím nejlepším na planetě vozy skupiny A v automobilových soutěžích. Jejich nápravy jsou uloženy zcela na tvrdo (nejsou tam už vůbec žádné pružné členy, všechno je uloženo v kulových kloubech Uniball a jediným pružným dílem jsou pružiny pérování, obvykle 2 na jedno kolo pro dosažení patřičně progresivního účinku)...
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

nehadejte se prosim a radeji mi poradte nejakeho fachmana na 2.4jtd. mame v rodine jednu 156 se skoro 250t km na hrbu a motor zacal stavkovat. co chvili vyhodi hlasku engine failure a autorizovane servisy v plzni a praze jen navrhuji vyzkouset tohle ci ono s tim, ze ale nikdo opravdu nevi, co tomu je.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Integrale
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Integrale »

Těžko vést diskusi s někým, kdo neumí ani číst :-(
www.integrale.cz
www.zavodak.cz
www.competizione.cz
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

@mmira: Dokud nespecifikuješ jaké tam jsou chyby v systému (fiat ecu scan + kabel z aukra ze tři kila) tak ti nikdo nemůže poradit

@integrale: Sorry beru zpět, přečetl jsem to blbě takovej román číst na fóru chce až moc soustředěnosti :D Omlouvám se moje chyba
Souhlasím s tebou, že pjandové slova byli asi trošku přestřel, ale sám musíš uznat, že tvrzení otom, že 147 je sportovní železo je přehnané.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Odpovědět