Motorsport mix
Re: Motorsport mix
muzes se podivat na film
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Na film sa kazdopadne tesim a z filmu o Sennovi som mal husiu kozu tyzden, len tu dobu uz nic z toho nevrati...
Proste zazit to ze tuto nedelu zasadnem k TV a pozriem si nieco take fajne
Asi som vazne sa narodil v zlej dobe
Proste zazit to ze tuto nedelu zasadnem k TV a pozriem si nieco take fajne
Asi som vazne sa narodil v zlej dobe
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ja videl vcera na Pistonheads trailer na ten Rush a mam strach, ze to bude klasicky hollywoodska sracka. Clovek to sice nemuze srovnat s Frankenheimerovym Grand Prix nebo McQueenovym Le Mans...ale treba se pletu a nakonec to tak spatny nebude. Pro zajimavost tady je video, jak se filmovalo na Nordschleife.
Senna absolutely on the limit
A nahodou jsem narazil na zajimavej dokument o Lotus Team John Player Special
Senna absolutely on the limit
A nahodou jsem narazil na zajimavej dokument o Lotus Team John Player Special
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
Sestrih z TTA Racing Elite League @ Karlskoga
Start je kolem 3:38
Start je kolem 3:38
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
Eclipse EVO 650
It wasn't a great day for doors
dveře: zrovna sem to dokoukal...to byli čecháčci žejo? chudákum jim to zavřeli v boxech a po chvíli už byly dveře zase nahoře...auto asi vypilo hodně redbullu a snaží se lítat
Neco pro ty co radi Gr. C
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...