Telefonologie
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: Telefonologie
Jablečný produkty se podle mýho nesnažej bejt cool. Je to o tom, co si z toho udělají uživatelé. Můžeš mít od Apple telefon i počítač a přistupovat k tomu s ledovým klidem jako každej druhej na opačný straně Atlantiku - když víš, proč sis to koupil.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
BB je dobrá pracovní volba.
S iP je to jako s čímkoliv jiným - jeho pověst "cool" telefonu udělaly média, která tak vnucují svůj názor/pohled masám lidí. Někdo se na to chytne, jiný ne. Většina lidí jsou woffce, takže to tak i vypadá. Je opravdu málo těch, kterým ten systém skutečně nevyhovuje - třeba jeho uzavřenost a fakt, že Apple se snaží být takovou EU, která ví nejlépe, co je pro uživatele dobré a důležité. Má to ovšem jednu výhodu: Apple nepustí do systému nic, co by jej mohlo destruovat. Což je každýmu u Androidu fuck; sice je možné si vybrat z miliardy aplikací, ale jedna shazuje systém, druhá jej zpomaluje, třetí žere baterku, čtvrtá žere na pozadí enormní množství dat, atd., atd.
Nejsem fanda ani jednoho - osobně jsem měl nejraději Nokie, ale ta doba je už nenávratně pryč - u mne skončila s N95. Ale musím říct, že za posledních x let jsem měl všechny TOP modely s Androidem v držení a vždy se velmi rád vrátím k funkčnímu iPhonu
K BB jsem pozitivně neutrální.
S iP je to jako s čímkoliv jiným - jeho pověst "cool" telefonu udělaly média, která tak vnucují svůj názor/pohled masám lidí. Někdo se na to chytne, jiný ne. Většina lidí jsou woffce, takže to tak i vypadá. Je opravdu málo těch, kterým ten systém skutečně nevyhovuje - třeba jeho uzavřenost a fakt, že Apple se snaží být takovou EU, která ví nejlépe, co je pro uživatele dobré a důležité. Má to ovšem jednu výhodu: Apple nepustí do systému nic, co by jej mohlo destruovat. Což je každýmu u Androidu fuck; sice je možné si vybrat z miliardy aplikací, ale jedna shazuje systém, druhá jej zpomaluje, třetí žere baterku, čtvrtá žere na pozadí enormní množství dat, atd., atd.
Nejsem fanda ani jednoho - osobně jsem měl nejraději Nokie, ale ta doba je už nenávratně pryč - u mne skončila s N95. Ale musím říct, že za posledních x let jsem měl všechny TOP modely s Androidem v držení a vždy se velmi rád vrátím k funkčnímu iPhonu
K BB jsem pozitivně neutrální.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řidičBOB píše:No, BB jsem jistou chvíli používal...naposled jsem měl Torch. Jako systém je to hezký, ale hodně zavřený. Já taky nejsem žádný instalátor miliardy aplikací, ale občas mne sralo, že to nebo ono u BB nelze.
Supr věc jsou jejich maily - pro práci neexistuje nic lepšího.
Baterka? Je to klasický "one day phone" - nečekal bych žádné zázraky.
Problémem asi bude, jak dlouho budou různé verze SW podporovány...
Akorát, že Tvoje maily jsou "skladovány" v klaudu kdesyk na serverech někde v CAN nebo kde a nikdy nevíš, kdo, kdy , jak se k nim dostane... jako že dostane, protože je nemáš pod kontrolou...
(paranoik promluvil)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že zrovna BB má nejlépe chráněná uživatelská data.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já nemluvím o ochraně, tu mají asi dobrou, ale že Tvoje data NEMÁŠ pod kontrolou...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to nemám už dlouho a mobil s tím nesouvisí... Nejsem paranoik a bojím se fakt jiných věcí... Třeba, že mne cestou do Hannoveru sejme nějakej profík, co má CE a profesák k tomu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Diky rB za postrehy...nokia aj u mna bola vzdy jasna volba (zalozna 8310i stale frci a na 6210i ktoru som utopil v mlieku spominam so slzou v oku ) ale vravim po E52 (co je este v ramci moznosti fakt good telefon) uz nikdy viac...uvidime co na to BB, urcite ked bude tak casom pridam postrehy a pripadne moj preslap s BB nebude ani moc drahy
A prirovnat Apple k EU - presne ten pocit som z nich vzdy pri kazdom ich vyrobku mal
Co sa tyka paranoidnosti...snazim sa v ramci mojich moznosti byt opatrny ale nejakemu uniku mojich dat uz asi nikdy nezabranim, to by som si ich musel navzdy nechat vo svojej hlave a ani to nebude do buducna asi najistejsie
A prirovnat Apple k EU - presne ten pocit som z nich vzdy pri kazdom ich vyrobku mal
Co sa tyka paranoidnosti...snazim sa v ramci mojich moznosti byt opatrny ale nejakemu uniku mojich dat uz asi nikdy nezabranim, to by som si ich musel navzdy nechat vo svojej hlave a ani to nebude do buducna asi najistejsie
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Přirovnání Apple k EU není docela přesné. Výrobky Apple fungují, EU nikoliv.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To si mozno myslime my tu, ale su jedinci (a bohuzial ich fakt nie je malo), ktori si myslia ze funguje a budu ju obhajovat do posledneho normovaneho eurodychu
Takze tak jak mi nesedi EU tak mi nesedi iOS
Takze tak jak mi nesedi EU tak mi nesedi iOS
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V tomto ohledu máš samozřejmě naprostou pravdu!Volivovej volej píše:Přirovnání Apple k EU není docela přesné. Výrobky Apple fungují, EU nikoliv.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time