Telefonologie
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Telefonologie
Ma tu niekto realne skusenosti s BB Bold 9780/9790?
Hladam totiz nahradu za moju E52, s ktorou som jakz takz spokojny, keby furt nesekal a hlavne obcas sa stane ze sa mi nevedia ludia dovolat abo len tak mi vypadne hovor, aj ked obaja volajuci maju full signal...
Hladam qwerty (bo hlavne mail, bo skola no nechce sa mi furt notas tahat) a len dotyk urcite veeelke EE (nedokazem si zvyknut na skrabanie po displeji a analog je analog ), taktiez nerad by som to mal kazdy vecer na nabijacke (zlata E52, obcas aj tyzden neviem ze potrebuje jest) a hlavne nepotrebujem mat na kazdu hovadinu v zivote nejaku aplikaciu len nech to vie telefonovat a ja vedel na tom pisat a vydrzalo nejaky cas...
Existuje nejaka rozumna alternativa alebo dovod preco BB ne?
PS: O BIS viem a neberiem to ako nevyhodu...
Hladam totiz nahradu za moju E52, s ktorou som jakz takz spokojny, keby furt nesekal a hlavne obcas sa stane ze sa mi nevedia ludia dovolat abo len tak mi vypadne hovor, aj ked obaja volajuci maju full signal...
Hladam qwerty (bo hlavne mail, bo skola no nechce sa mi furt notas tahat) a len dotyk urcite veeelke EE (nedokazem si zvyknut na skrabanie po displeji a analog je analog ), taktiez nerad by som to mal kazdy vecer na nabijacke (zlata E52, obcas aj tyzden neviem ze potrebuje jest) a hlavne nepotrebujem mat na kazdu hovadinu v zivote nejaku aplikaciu len nech to vie telefonovat a ja vedel na tom pisat a vydrzalo nejaky cas...
Existuje nejaka rozumna alternativa alebo dovod preco BB ne?
PS: O BIS viem a neberiem to ako nevyhodu...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Znám jen jednoho uživatele Blackberryho, ale nikdy jsme to vlastně nějak hluboce nediskutovali. Mně se teda jejich UI nikdy nějak zvlášť nelíbilo. Na takovýhle věci si ale vždycky obcházím YouTube.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, BB jsem jistou chvíli používal...naposled jsem měl Torch. Jako systém je to hezký, ale hodně zavřený. Já taky nejsem žádný instalátor miliardy aplikací, ale občas mne sralo, že to nebo ono u BB nelze.
Supr věc jsou jejich maily - pro práci neexistuje nic lepšího.
Baterka? Je to klasický "one day phone" - nečekal bych žádné zázraky.
Problémem asi bude, jak dlouho budou různé verze SW podporovány...
Supr věc jsou jejich maily - pro práci neexistuje nic lepšího.
Baterka? Je to klasický "one day phone" - nečekal bych žádné zázraky.
Problémem asi bude, jak dlouho budou různé verze SW podporovány...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Na YT uz mam opozerane snad vsetky videa
Mne prisiel system v poho od pohladu aj tych 5 minut co som to pozeral v obchode urcite mi to viac vyhovovalo nez jabko abo android...mozno by som aj bol byval ostal pri Nokii E72 / E6, system mi logikou sedel no straaasne sa to cuka a pomaleee to je...
Phone bude zo sekacu (hlavne zistit vo co go a lowe tiez moc nie je) tak mi ide o kazivost a dlhodobe skusenosti A ak sa osvedci tak to BB Q10 casom isti
Mne prisiel system v poho od pohladu aj tych 5 minut co som to pozeral v obchode urcite mi to viac vyhovovalo nez jabko abo android...mozno by som aj bol byval ostal pri Nokii E72 / E6, system mi logikou sedel no straaasne sa to cuka a pomaleee to je...
Phone bude zo sekacu (hlavne zistit vo co go a lowe tiez moc nie je) tak mi ide o kazivost a dlhodobe skusenosti A ak sa osvedci tak to BB Q10 casom isti
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No uzavretost...uvidime, symbian tiez nieje zrovna velke ihrisko a nikdy mi nic vazne nechybalo...
A baterku by som rad aspon 2 dni stredne narocneho pouzivania mal...sakris...asi si budem musiet zvyknu ze mam smolu
Diky moc za postrehy , tak uvidime, rad by som si z neho urobit zalozny phone, univerzalku
A baterku by som rad aspon 2 dni stredne narocneho pouzivania mal...sakris...asi si budem musiet zvyknu ze mam smolu
Diky moc za postrehy , tak uvidime, rad by som si z neho urobit zalozny phone, univerzalku
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jestli budou zaplá data, občas hovor, brouzdání...baterka je 1 den. Jestli to bude záložní tlf, kde bude leccos omezeno/vypnuto, tak 2-3 dny v poho. Prostě klasický tlf dnešních dnů.
Výhodou zavřenosti je, že se to nekouše, jako třeba Android, u kterého je problém, že čím déle se tlf používá a nabaluje se na něj kde-co, tím více je potřeba jej restartovat. Po cca 3 měsících používání Asus Padfone2 jsem se dostal do situace, že když jsem to jednou za den nerestartnul, tak mnoho věcí zamrzalo. To u BB není.
BB je z 99% pracovní tlf a na jakoukoliv zábavu mimo to není úplně ideální.
Výhodou zavřenosti je, že se to nekouše, jako třeba Android, u kterého je problém, že čím déle se tlf používá a nabaluje se na něj kde-co, tím více je potřeba jej restartovat. Po cca 3 měsících používání Asus Padfone2 jsem se dostal do situace, že když jsem to jednou za den nerestartnul, tak mnoho věcí zamrzalo. To u BB není.
BB je z 99% pracovní tlf a na jakoukoliv zábavu mimo to není úplně ideální.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak to potom jo, to este zvladnem nejako, uvidime ako silno bude vysmazany, kedze E52 na mail nepouzitelny a na net abo office tiez preto ten tyzden vydrze...holt notas robi prescasy
A diky za anti-android podporu, nielen ze mi povahovo nesedel ale este taketo srandy by ma mali cakat? Ne dakujem...
Tak ak mi ale nesadne BB tak uz moc mi na vyber uz neostane
A na zabavu mi ostane notas, iked cas na take uz skoro ani nie je...
A diky za anti-android podporu, nielen ze mi povahovo nesedel ale este taketo srandy by ma mali cakat? Ne dakujem...
Tak ak mi ale nesadne BB tak uz moc mi na vyber uz neostane
A na zabavu mi ostane notas, iked cas na take uz skoro ani nie je...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ono to není primárně anti-android kampaň...prostě je to celé daň, že to je jeden systém, který upravují pro desítky značek a podle toho to taky vypadá.
Osobně pendluji mezi systémy docela často (tedy krom woken)...ale vždy se rád vrátím ke stabilitě iOS, proti kterému sice mám 1000 a jednu výhradu, ale přesně vím, co od toho mám/nemám čekat. Honba za počtem jader, dpi nebo za velikostí HD displeje - to není nic pro mne. Tlf musí fungovat k tomu, k čemu byl původně určen a vše ostatní je Daň z Přidané Hodnoty.
Osobně pendluji mezi systémy docela často (tedy krom woken)...ale vždy se rád vrátím ke stabilitě iOS, proti kterému sice mám 1000 a jednu výhradu, ale přesně vím, co od toho mám/nemám čekat. Honba za počtem jader, dpi nebo za velikostí HD displeje - to není nic pro mne. Tlf musí fungovat k tomu, k čemu byl původně určen a vše ostatní je Daň z Přidané Hodnoty.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To nie je kampan , kazdy nech si za svoje peniaze kupuje co mu vyhovuje...skor mam len na svojej strane dalsi nazor ze preco android nie, bo ludia co telefon pouzivaju na pracu a na to na co bol primarne urceny (starsia generacia) s nim maju hlavne uzivatelske problemy a ty co maju phone na vsetko mozne ostatne tak si ho nevedia vynachvalit (moja generacia) a nedokazali pochopit moju BB volbu...a babo rad kto ma pravdu
Android mi nesadol, ale nevedel som ci tomu dat dlhsiu sancu s pracovnejsim tel. ala Xperia Pro, abo sa na to nema vyznam...a ak ma ma este po case s*at nieco podobne ako pri Symbiane (iked z ineho dovodu) tak to fakt ne...
Co sa tyka iOS, nejaky cas sme mali doma iP 4, rychle, prehladne, jednoduche ale tych obmedzeni je tam na mna hafo, rad si prisposobim telefon casom presne na seba (vyzabavam sa v nastaveniach) a nerad mam pocit ked ma obmedzuje phone aj pri praci s nim. A vadi aj image iP, vadi mi ta snaha byt cool...mozno to nie je chyba len vyrobcu ale aj ludi co to maju, prezentuju sa ze oni maju nieco viac a ja medzi nimi patrit nechcem...iked v poslednej dobe sa Androidaci (hlavne Samsung) na nich dotahuju a porovnavaju kto dochcije dalej...
Jo a tu honbu za cislami tiez absolutne nechapem...pripomina mi to boj o Mpx u fotakov abo vykon pri autach...v realnom zivote aj tak nahovno...
Android mi nesadol, ale nevedel som ci tomu dat dlhsiu sancu s pracovnejsim tel. ala Xperia Pro, abo sa na to nema vyznam...a ak ma ma este po case s*at nieco podobne ako pri Symbiane (iked z ineho dovodu) tak to fakt ne...
Co sa tyka iOS, nejaky cas sme mali doma iP 4, rychle, prehladne, jednoduche ale tych obmedzeni je tam na mna hafo, rad si prisposobim telefon casom presne na seba (vyzabavam sa v nastaveniach) a nerad mam pocit ked ma obmedzuje phone aj pri praci s nim. A vadi aj image iP, vadi mi ta snaha byt cool...mozno to nie je chyba len vyrobcu ale aj ludi co to maju, prezentuju sa ze oni maju nieco viac a ja medzi nimi patrit nechcem...iked v poslednej dobe sa Androidaci (hlavne Samsung) na nich dotahuju a porovnavaju kto dochcije dalej...
Jo a tu honbu za cislami tiez absolutne nechapem...pripomina mi to boj o Mpx u fotakov abo vykon pri autach...v realnom zivote aj tak nahovno...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...