To nie je kampan
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
, kazdy nech si za svoje peniaze kupuje co mu vyhovuje...skor mam len na svojej strane dalsi nazor ze preco android nie, bo ludia co telefon pouzivaju na pracu a na to na co bol primarne urceny (starsia generacia) s nim maju hlavne uzivatelske problemy a ty co maju phone na vsetko mozne ostatne tak si ho nevedia vynachvalit (moja generacia) a nedokazali pochopit moju BB volbu...a babo rad kto ma pravdu
![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)
Android mi nesadol, ale nevedel som ci tomu dat dlhsiu sancu s pracovnejsim tel. ala Xperia Pro, abo sa na to nema vyznam...a ak ma ma este po case s*at nieco podobne ako pri Symbiane (iked z ineho dovodu) tak to fakt ne...
Co sa tyka iOS, nejaky cas sme mali doma iP 4, rychle, prehladne, jednoduche ale tych obmedzeni je tam na mna hafo, rad si prisposobim telefon casom presne na seba (vyzabavam sa v nastaveniach) a nerad mam pocit ked ma obmedzuje phone aj pri praci s nim. A vadi aj image iP, vadi mi ta snaha byt cool...mozno to nie je chyba len vyrobcu ale aj ludi co to maju, prezentuju sa ze oni maju nieco viac a ja medzi nimi patrit nechcem...iked v poslednej dobe sa Androidaci (hlavne Samsung) na nich dotahuju a porovnavaju kto dochcije dalej...
Jo a tu honbu za cislami tiez absolutne nechapem...pripomina mi to boj o Mpx u fotakov abo vykon pri autach...v realnom zivote aj tak nahovno...
![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)