BMW Divize
Re: BMW Divize
To máčení má více stupňů a jsou to zinkovací lázně. Dělá se to všude, jen to není na videu stejně jako další povolina prací kde se opravujou chyby, vaří nové plechy, vyměňují orezlé díly apod
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
taky tam chybi prujezdni kolecko kde se studeny auto vytoci do max otacek a projede se retardery a potom to novy majitel zajizdi 5000km do 3tis ot. u japonciku tam zase chybi vyklepavani blatniku a prestrikavani narazniku, pote co jich 9000 vyjede z trajektu v Rotterdamu a sem tam se nekdo netrefi...maj tam na to takovou lakovnu II.
Alarm fur COBRA 11
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
WOW! By me zaijmalo z ceho vzali zvuky tech aut
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak to je slušný kýč (a je to nová em šestka)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
nepsal tady eda nebo kdo, že by chtěl samosvor do své e36 ?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Je to malej obal, takže do 320i maximálně, k větším motorům už to nepůjde. Btw. ten převod je hodně do pomala, už jsem to počítal a měl bych maximálku 159 km/h. Prakticky výhradně na vrchy.
RWD
Když nemůže Jaro k nám ...musíme se na Jaro vykašlat - teplota -1 stupeň
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Prispejem svojou troskou?