řidičBOB píše:Já tím myslím schopnost detekovat radar takovým způsobem, ke kterému byl vyroben - tzn. v případě přenosky za oknem, v pohybu a na policejní radar...což je třeba ona červená O1
Alespoň je vidět, jakou vypovídající hodnotu mají ty Vaše kolejní testy.
Napsal jste, že Uniden nedetekoval 34.00 GHz, což není pravda a já to mohu prokázat. Další řeči jsou jenom demagogie a překrucování, což mě u vás nepřekvapuje. Divil byste se, co všechno odhalí "kolejní" testy, minimálně rozdíl v citlivosti u jednotlivých detektorů odhalím naprosto spolehlivě.
řidičBOB píše:Jak víte, že jsem tehdá neměl detektor? Že mi bylo 19?? No, tomu říkám argument jako prase!
Pokud si všimnete, tak jsem nikde nepsal, jaký typ Belu jsem měl, takže opět zase víte kulový, co jsem o tom detektoru věděl a co ne...
V roce 1996 jste mohl mít maximálně BEL 645 STi, i když o tom dost pochybuji, který nebyl o moc lepší než Unideny, o kterých tvrdíte, že nefungovaly. Tvrzení, že "v roce 1996 jsem už vlastnil Bela, který byl použitelný na oba kmitočty velmi dobře." je také demagogie.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz