Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
jo, ale vzhledem ke vzdálenosti to spíš vidím klasicky na I/35
edit: ted se na to dívám a jestli to stojí za to, tak možná by se dalo pak odbočit na českou třebovou, ale nevím, neznám.
edit: ted se na to dívám a jestli to stojí za to, tak možná by se dalo pak odbočit na českou třebovou, ale nevím, neznám.
Pravda vyděsí
-
- Řidič začátečník
Aha, no jo, se teď dívám, že z Rožnova by to pro tebe byly dost zajížďka.
Také se přijedu svézt, díky, že pořádáte takové akce.
Zd.
Zd.
Ok, píšu tě mezi sichr účastníky.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Tady to zase žije. Jel bych hned, ale mám omezenou způsobilost k řízení motorových vozidel . Nevím, kdo ten zákon vymýšlel, ale už mě to fakt nebaví. Loni 3 měsíce a teď další měsíc. Ten termín se s tím lehce překrývá. Koncem měsíce už by to mělo být v pohodě. Zatím se hlásím tak na 75 %. Potvrdím snad během příštího týdne, podle stavu.
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
Jestli mě vezmete mezi sebe, tak bych se taky přijel podívat s autíčkem na baterky
já to mám 23.4. 50:50, budu se snažit přijet aspoň na chvíli, ale opravdu teď neřeknu jestli to bude možné, ale opravdu doufám že jo
Miha jasné přijeď taky
Miha jasné přijeď taky
SSS - vdechne tě do života
kazdy je vitanMiha píše:Jestli mě vezmete mezi sebe, tak bych se taky přijel podívat s autíčkem na baterky
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jarko nezapomeň přiobjednat i počasí.. třeba to loňské bylo fajn
Pravda vyděsí
brus: jo není problém, ale kam poslat zálohu (to loňský, se ale bude trumfovat těžko).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).