Další zajímavá autovidea
Re: Další zajímavá autovidea
ani se nedivim. ja teda to video znam uz delsi dobu, pri nejak prilezitosti mi ho YT podstrcil. musim rict, ze to umi daleko lepe nez ja. na druhou stranu mi prijde, ze se ta audina chova citelne pretaciveji a ze ji jde lepe ovladat plynem, nez jak to jde u me WRX.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Celou dobu jsem přemýšlel, jestli je sériová audina schopná takovýho chování. Sázim, že ne, ale třeba je talent od boha.
RWD
to nevim, v teto generci A4 jsem nikdy nesedel. jak jsem to ale studoval, ty prechody do pretacivosti jsou dost rychle, impreze chvili trva, nez se zhoupne.
na druhou stranu, jde videt, jak se mu to auto koliba jak parnik, mozna to hraje roli. celkove ale chlapec asi opravdu umi.
na druhou stranu, jde videt, jak se mu to auto koliba jak parnik, mozna to hraje roli. celkove ale chlapec asi opravdu umi.
Autoforum.cz
Podle mě umí - kamarád má podobnou, byť slabší motor 1.8 125 hp, a jelikož je to magor, tak bokem to zvládá nejen na sněhu, ale i mokru, čemuž bych asi nevěřil, kdybych to neviděl...d1.8t píše:Celou dobu jsem přemýšlel, jestli je sériová audina schopná takovýho chování. Sázim, že ne, ale třeba je talent od boha.
Ain´t nobody got time for that
to umi tenhle borec taky
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Som normalny ked som sa totalne zamiloval do tohoto "auta" ? Az tak, ze by som ho mozno radsej ako Caterham abo Ariel...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Podle všeho je to hodně zábavný vozítko a to v rámci rychlostních limitů.
To je dobrej úlet . Za mého mládí se dělaly takový šlapací autíčka, tak jsem začínal. Velorex je luxusní verze , má střechu. Jak to je stabilní?
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .