Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od řidičBOB »

kousek od své základny:
R36 exit5 + pirát.jpg
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

Tak mě teď stopla hlídka PČR s O2 bez označení s Polcamem? Ale vcelku mě nasrali..

jedu 2km nad vesnicí na kopci a hodím neutral, že si zkusím kam dojedu tak jedu a v zrcátku vidím jak se připojuje za mne O2 tak zařadím a do vesnice dojíždím asi 80, 15m za cedulí obce je info cedule kde bylo 56. Pokračuju vesnicí plus minus 55 až mě najednou ta O2 dojede a lepí se na mne tak, že si řeknu co je to bože za kokota a už sem si plánoval jak mu za vesnicí zmizím a že bude čumět, jenže se lepil dál tak jsem 100m před koncem vesnice zrychlil na 70 tacho a nejednou bum majáky. Docela mě to nasralo, ale řikám si třeba budu jen dýchat takže slušnost, dobrý den, dám doklady a vystopím za auto si dýchnout, skenuju palubku a hádám Polcam, tak si říkám ok nebudu se hádat v naprosté slušnosti jsem řekl, že zaplatím (nemám žádný bod už několik let), chtěl 500,- měl jsem jen 400,- tak říká já to chápu tak stačí 400,- dám 400,- a čekám na doklady asi 5min v autě a začně mi to hlodat. Přišel k oknu pořád ve vší slušností podepisuju 66 po odečtění 63 ať to mám z krku a říkám, jestli si je vědom toho, že na tu rychlost mě natlačili oni a on mi jen odpoví, že ten den jsem už několikátý co jim to řiká a asi si myslel že si dělám srandu, ale já to myslím fakt vážně tak sem zvýšil hlas a malinko se začal hádat jestli jim to připadá normální a že si na ně postěžuju, jeho číslo je na pokutovým bločku mi řekl a odešel..
Do teď sem tomu nalepení nevěřil když to někdo řikal, já si opravdu myslel, že je to nějakej závodník co se na mě lepí a překážím mu tak sem přidal, pokuta mi neva, ty 2 body docela jo, ale budiž jenže to jak se to celé odehrálo mě teda pěkně sere. Ale podepsal jsem to, hádat se někde ve správním se mi fakt nechce. Tak sem si tu postěžoval.. :)
SSS - vdechne tě do života
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

4H4 95xx?? To není Polcam, ale MiniSpeed, což je ale vskutku velmi podobné...
Instaluj zadní kameru ;-) BTW: i ve správním bys je možná dostal, kdyby z jejich záznamu bylo patrno, že nedodrželi bezpečnou vzdálenost (kterou tak rádi operují) a Ty jsi se cítil ohrožený nějakým pirátem silnic!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

já jsem opravdu v jednu chvíli myslel, že ťuknu do brzdy abych mu naznačil ať se drží trochu dál, nakonec jsem zvolil bezpečnější variantu a přidal.. Zadní kamera by to vyřešila, ale určitě by se mi to kdyby se to stalo ještě jednou přihodilo v jiném autě bez kamery :D
ano jedna z těch 4H4 95XX
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Moucha píše:Tak mě teď stopla hlídka PČR s O2 bez označení s Polcamem? Ale vcelku mě nasrali..

jedu 2km nad vesnicí na kopci a hodím neutral, že si zkusím kam dojedu tak jedu a v zrcátku vidím jak se připojuje za mne O2 tak zařadím a do vesnice dojíždím asi 80, 15m za cedulí obce je info cedule kde bylo 56. Pokračuju vesnicí plus minus 55 až mě najednou ta O2 dojede a lepí se na mne tak, že si řeknu co je to bože za kokota a už sem si plánoval jak mu za vesnicí zmizím a že bude čumět, jenže se lepil dál tak jsem 100m před koncem vesnice zrychlil na 70 tacho a nejednou bum majáky. Docela mě to nasralo, ale řikám si třeba budu jen dýchat takže slušnost, dobrý den, dám doklady a vystopím za auto si dýchnout, skenuju palubku a hádám Polcam, tak si říkám ok nebudu se hádat v naprosté slušnosti jsem řekl, že zaplatím (nemám žádný bod už několik let), chtěl 500,- měl jsem jen 400,- tak říká já to chápu tak stačí 400,- dám 400,- a čekám na doklady asi 5min v autě a začně mi to hlodat. Přišel k oknu pořád ve vší slušností podepisuju 66 po odečtění 63 ať to mám z krku a říkám, jestli si je vědom toho, že na tu rychlost mě natlačili oni a on mi jen odpoví, že ten den jsem už několikátý co jim to řiká a asi si myslel že si dělám srandu, ale já to myslím fakt vážně tak sem zvýšil hlas a malinko se začal hádat jestli jim to připadá normální a že si na ně postěžuju, jeho číslo je na pokutovým bločku mi řekl a odešel..
Do teď sem tomu nalepení nevěřil když to někdo řikal, já si opravdu myslel, že je to nějakej závodník co se na mě lepí a překážím mu tak sem přidal, pokuta mi neva, ty 2 body docela jo, ale budiž jenže to jak se to celé odehrálo mě teda pěkně sere. Ale podepsal jsem to, hádat se někde ve správním se mi fakt nechce. Tak sem si tu postěžoval.. :)
podle me empiricke zkusenosti jsi udelal chybu v tom ze jsi jel moc pomalu. Ja to resim tak ze jedu jak kokot a kdyz se na me lepi podezrele auto z koncernu VW nebo jinych v SK a DE tak vim ze je to policie... uspesnost cca 80%.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

...Moucha má na ty "noční" hlídky pech :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

už sem si ho našel na facebooku :D asi mu napíšu od přítelkyně
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Moucha píše:už sem si ho našel na facebooku :D asi mu napíšu od přítelkyně
pak ti urcite ty body smaze :D uz od sexualni vychovy bys mel znat, ze nejdulezitejsi je prevence :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já to praktikuju jako Bond, raději se nechám třeba předjet a když vidím, že je to planý poplach, závodníka říznu později a mám jistotu sucha a bezpečí :)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

už jsem to tady možná říkal....jeden "známej" se takhle dotahoval z bílým eresem... Tlačili ho a on si říkal, že nejací pičusové v kravatách a jel a jel...když dali disco, tak si říkal, že to bude asi slušnej oddíl...když mu pak naložili 170 na 90, tka už moc happy nebyl :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět