1.6i při těžké noze 9l?? To tak 4litry přihoď...
Jestli ale nemáš ani na banány, tak přestaň "machrovat" a kup si něco, co už je v LPG.
Ford Cougar
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ford Cougar
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Doporucuju Oktavku v TDI, v metle a na hlinach, dokonale odpovida tvym pozadavkum.. A nezapomen si smazat to prebyvajici "ov" z nicku..
Jojo, taky bych to tak viděl...a pokud se fakt cejtí, tak by měl jít do Prassata s červenym íčkem s čipemhb11 píše:Doporucuju Oktavku v TDI, v metle a na hlinach, dokonale odpovida tvym pozadavkum.. A nezapomen si smazat to prebyvajici "ov" z nicku..
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
hoši, vy ste na něj ale škaredí...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Řidič začátečník
proč chceš auto když nemáš ani na provoz?
+1řidičBOB píše:ATTS byla v té době super fíčura...akorát při opravě to mohl nějaký dement v servisu pěkně posrat.
BTW: takový Legend coupé - to bylo ve své době také velmi dobré svezení; a vlastně i nyní, pokud je nějaký zachovalý kousek k mání...ale to je už asi hodně přes možnosti tazatele...tam spotřeba určitě 5l nebude
Prelude 4WS byla pecka. Koncem devadesátek jsme to měli ve firmě vzpomínky jsou veskrze pozitivní. ATTS bylo ještě lepší.
Legendem, i když v sedanu, jezdím teď a také spokojenost. To auto je nesmrtelné.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jj, 100% souhlas! Snad se mi ještě někdy povede se v těch skvostech tehdejší doby povozit!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time