Lyžárna
Re: Lyžárna
lepší živý posera nežli mrtvý hrdina... poté, com sem neska dolez do baraního, taxem to vyhodnotil, že v HZS nekecá, a v severu je fakt čistá lavinová trojka... nahoře v sedle převej jak kráva dala sa hůlkou uříznout, čili o nějakém zpevnění nemůže být řeč), pod tím v tym úzkém žlabu tipuju tak metr převáteého prachu.... na tohleto fakt už nemám .... už asi fat nejsu dostatečně mladé a blbé...
sjezd zpět k mirovi (ne na kafe, ale na poblífku) byl excelentní, i přes střídavý sních... to moje starší zvíře je a) fakt scíplý jak veš, od teryny do sedla sem mu dal půlhodinu... a za b) jezdí jak panbu, ze sedla k teryně to dla asi na 5 oblúúúúúúúkú krásně s nohama u sebe.... (zatímco já tam sice dal asi 80tisíc obloučků,a le krapet sem s tím střídavým sněhem bojoval...
zato pod terynou, to byla jízda.... padla hmľa, ale taková, že nebylo viděl na špičky lyží.... kura fiks, to byhc nikdy neřek, jakej je lyžování "po hmatu" nářez....
ale jinak to byla křasa...
btw, nad terynou nebyla vlastně ani noha, i na magistrále mezi hrebienkem a zamkovského to rozhodně nevypadlao jako v sobotu.... lidi ta zima už asi fakt nebaví... a le ňa to vlastně teprve začíná bavit... ešče 14 dní...
sjezd zpět k mirovi (ne na kafe, ale na poblífku) byl excelentní, i přes střídavý sních... to moje starší zvíře je a) fakt scíplý jak veš, od teryny do sedla sem mu dal půlhodinu... a za b) jezdí jak panbu, ze sedla k teryně to dla asi na 5 oblúúúúúúúkú krásně s nohama u sebe.... (zatímco já tam sice dal asi 80tisíc obloučků,a le krapet sem s tím střídavým sněhem bojoval...
zato pod terynou, to byla jízda.... padla hmľa, ale taková, že nebylo viděl na špičky lyží.... kura fiks, to byhc nikdy neřek, jakej je lyžování "po hmatu" nářez....
ale jinak to byla křasa...
btw, nad terynou nebyla vlastně ani noha, i na magistrále mezi hrebienkem a zamkovského to rozhodně nevypadlao jako v sobotu.... lidi ta zima už asi fakt nebaví... a le ňa to vlastně teprve začíná bavit... ešče 14 dní...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ja si dal dnes vybornou jarni lyzovacku v Koutech. ciste azuro, spousta snehu, malo lidi. parada. odpoledne uz se z cerstveho snehu udelal firn a ja si zase presvedcil, ze je vyhoda mit na kazde noze skoro 5 kilovou lyzi.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Já taky díval jsem se po tobě na parkovišti ale nic
prijel jsem pozde a stal jsem az nahore. ale jinak jsem premyslel, jestli se tam nekde netoulas. a po ceste zpet jsem koukal po Avensisu a opravdu jsem nejaky predjiizdel kousek za prezjezdem pod Loucnou.
Autoforum.cz
jo tak, ja přijel okolo půl deváté a stál u apartmánů
končil jsem asi v jednu a to už začínalo být hlavně na dojezdu trochu mokrý, jinak ráno naprostá paráda
Pokud byl ten Avensis modrošedej s boxem tak jsem to byl já, ale zdá se mi, že mě nikdo nepředjížděl
končil jsem asi v jednu a to už začínalo být hlavně na dojezdu trochu mokrý, jinak ráno naprostá paráda
Pokud byl ten Avensis modrošedej s boxem tak jsem to byl já, ale zdá se mi, že mě nikdo nepředjížděl
jezdil jsem Medvedi a tam to zvlhlo az pozdeji. koncil jsem az ve 4 a jeste jsem si nahore na slunku dal kafe. z parkoviste jsem odzjizdel az nekdy o pul pate.
jinak mel jsem na sobe cerne kalhoty, cernou bundu, cerne rukavice, cernou prilbu, cerny bryle a cerne lyzaky. jen lyze mi ten outfit kazily, bo jsou cernozlute
jinak mel jsem na sobe cerne kalhoty, cernou bundu, cerne rukavice, cernou prilbu, cerny bryle a cerne lyzaky. jen lyze mi ten outfit kazily, bo jsou cernozlute
Autoforum.cz
já jezdil jen Medvědí, Hřebenovkou jsem nechtěl ztrácet čas
Tak to si tě asi nevybavuju mmch, na čem jezdíš? Černožlutý snad jen Fishery, ne?
Tak to si tě asi nevybavuju mmch, na čem jezdíš? Černožlutý snad jen Fishery, ne?
nj, ta cerna se na bile uplne ztrati . jinak pokud by sis nevsiml z lanovky na spodni casti medvedi, tak je to asi bez sance. takze nic divneho.
na tomhle
na tomhle
Autoforum.cz
pri hledani obrazku jsem natrefil na jednu recenzi tech lyzi. docela se trefili, testeri.
http://snow.cz/test/1-testy-lyzi-snowte ... n-b5i-2007
http://snow.cz/test/1-testy-lyzi-snowte ... n-b5i-2007
Autoforum.cz
jo takhlee, to je ideálka na jaro já dneska risknul Stöckli Laser GS FIS a první dvě hodiny to fakt stálo za to, ale pak jsem je vyměnil za Dynastary crossky