BMW Divize
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Este 4000 km a som tam tiez
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Za pozretie by mi urcite stala, lepsie by som si ju uz asi nakonfigurovat nevedel, byt ja este bez auta
posoby zachovalo a ten co sa o to posledny staral tak vedel co tam patri...iked na moj vkus je mozno cena trochu vyssia a taktiez by ma zaujimal dovod predaja...ci tam naaahodou necaka niekde nejaky kostlivec, ale mozno mu len krivdim
posoby zachovalo a ten co sa o to posledny staral tak vedel co tam patri...iked na moj vkus je mozno cena trochu vyssia a taktiez by ma zaujimal dovod predaja...ci tam naaahodou necaka niekde nejaky kostlivec, ale mozno mu len krivdim
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Dnes som vymienal "dozivotnu" napln prevodovky. Po vymeneni ide prevodovka citelne lahsie, synchronizacia sa mi zda tiez lepsia. Asi nebude tak dozivotna ako pisu...
Ad 330i v linku - nie je to nahodou prerabane na FL?
Ad 330i v linku - nie je to nahodou prerabane na FL?
Kolik km?eMJe píše:Dnes som vymienal "dozivotnu" napln prevodovky. Po vymeneni ide prevodovka citelne lahsie, synchronizacia sa mi zda tiez lepsia. Asi nebude tak dozivotna ako pisu...
RWD
BMW sice u oleje v prevodovkach a diferencialech udava "lifetime", ale nekde jsem kdysi cetl, ze "lifetime" ve skutecnosti odpovida 100 000 mil. resp. 160 000 km. Ale treba na bimmerfest.com nekteri doporucuji vymenu po 5 letech nebo 100k km.
Vzhledem k cene, kdy olej do manualni prevodovky stoji litr ani ne tri stovky a je ho tam obvykle mezi 1-2 litry (treba v e39 tusim 1,3l), neni imho co resit. Doporucuju vymenit olej i v difu. Castrol SAF XJ stoji taky tri kila a v beznym otevrenym difu je ho myslim 1,1l. Menil jsem v lete na dvou autech olej v prevodovce a difecu a pokazdy z toho tekla pekna "lifetime" sracka.
Vzhledem k cene, kdy olej do manualni prevodovky stoji litr ani ne tri stovky a je ho tam obvykle mezi 1-2 litry (treba v e39 tusim 1,3l), neni imho co resit. Doporucuju vymenit olej i v difu. Castrol SAF XJ stoji taky tri kila a v beznym otevrenym difu je ho myslim 1,1l. Menil jsem v lete na dvou autech olej v prevodovce a difecu a pokazdy z toho tekla pekna "lifetime" sracka.
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dnes sa u nas operuje
Menisa tesnenie pod ventil deklom a vanos tesnenie...pacient este zije dufam... Na to ze ma zasebou temer 275 tisic vyzera celkom fajn, ne?
Menisa tesnenie pod ventil deklom a vanos tesnenie...pacient este zije dufam... Na to ze ma zasebou temer 275 tisic vyzera celkom fajn, ne?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
ta krabice od puzzle k tomu sedí
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pacient zije a ma sa cilo k svetu, az moc cilo
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
d1.8t: 7 rokov, 67500km
Taktiez urcite odporucam vymenit, voslo sa ho tam cca 1,7l a liter stal tusim 11€.
Vymenil by som aj v diffe, ale planujem konecne LSD a dufam ze mi to tento rok uz vide - aj ked stale nad tym rozmyslam, polozka je to pekna
Menil som aj motorovy olej(9000 km pred odporucanou vymenou - Longlife je taka ista blbost ako Lifetime) a zistil som ze mi trochu slzi olejova vana, nic hrozne ale tiez by sa asi patrilo vymenit tesnenie...
Mozno aj koli tomu dolievam cca 1l na 15k km, aj ked si myslim ze je to stale OK. Uvidim co povie na iny olej.
Taktiez urcite odporucam vymenit, voslo sa ho tam cca 1,7l a liter stal tusim 11€.
Vymenil by som aj v diffe, ale planujem konecne LSD a dufam ze mi to tento rok uz vide - aj ked stale nad tym rozmyslam, polozka je to pekna
Menil som aj motorovy olej(9000 km pred odporucanou vymenou - Longlife je taka ista blbost ako Lifetime) a zistil som ze mi trochu slzi olejova vana, nic hrozne ale tiez by sa asi patrilo vymenit tesnenie...
Mozno aj koli tomu dolievam cca 1l na 15k km, aj ked si myslim ze je to stale OK. Uvidim co povie na iny olej.