Jako že bych Alfu táhnul na laně?vasco píše:Jel bys kamnama, ať tě tolik nestojí cesta?
Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Aha, no to je asi pravda. Každopádně potřebuju ještě vyměnit kotouče za větší (s těma default to fakt moc nebrzdí) a vyměnit jedno rameno, které jaksi začalo vrzat. Na LSD asi nezbudemmira píše:Arnie: tak zalezi, co bys tam jel delat. ale super tvrde a klouzave gumy nejsou idealni na okruh, kde se hodne zatacek jezdi ve vysokych rychlostech a kolem v podstate nejsou unikove zony.
Arnie: Zdravím, jaké brzdy máš v plánu? Já budu na GTV asi taky měnit. Zatím to vidím na desky EBC Green Stuff a k tomu nějaké rozumné drážkované kotouče - buď taky EBC, nebo Brembo...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Na co bys tam tahal Alfu? Stejně jsi lopataArnie J píše:Jako že bych Alfu táhnul na laně?vasco píše:Jel bys kamnama, ať tě tolik nestojí cesta?
Já to nehodlám nějak hrotit, akorát prostě potřebuju upgradovat z 305mm na 330 ... což dělal zdarma i výrobce, pokud se o to majitel vozidla přihlásil ... což ten přede mnou neudělalbeaumont píše:Arnie: Zdravím, jaké brzdy máš v plánu? Já budu na GTV asi taky měnit. Zatím to vidím na desky EBC Green Stuff a k tomu nějaké rozumné drážkované kotouče - buď taky EBC, nebo Brembo...
I lopata může povodit krutý supersport po Ringuvasco píše:Na co bys tam tahal Alfu? Stejně jsi lopata
Arnie, vitejte, konecne jste se ukazal
Abychom snad pomalu zacali do prvniho prispevku psat, kdo by teoreticky mohl jet, alespon auto a nick, poverim acera Alfa a Arnie, to bude hodne vysoko
Abychom snad pomalu zacali do prvniho prispevku psat, kdo by teoreticky mohl jet, alespon auto a nick, poverim acera Alfa a Arnie, to bude hodne vysoko
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
asi by se vsichni potencialni ucastnici mohli acerovi nahlasit pres SZ, bude mit min prace s vyhledavanim a taky to bude jasnejsi.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
No, v případě, že bude možnost projet se na sedadle spolujezdce at uz s mmirou, nebo pjadnou, nebo Batmanem, tak bych o tom vážně uvažoval. Klidně zaplatím i půlku jízdného :hm
2.0i 107kW
Jak říkají chlapci. Pošlete prosím SZ (nick + auto) budu to psát do prvního postu
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.