To máš tak...když někdo hooodně tlačí ten plyn k podlaze...mmira píše:muze byt. prosil bych objednat vice unikovych zon
Czechring - jarní poježdění
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Czechring - jarní poježdění
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych přijel na asfalt, už dlouho jsem nikde nebyl .)
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Mám ještě zazimováno, za sebe bych to viděl až na duben .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
joo, já taky.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
nejaky den by se urcite v dubnu nasel, som za
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
dal bych to zase někdy přes týden, za mě nemůžu 14,15 jinak snad jo.
chytne se organizace zase Jarka? myslím, že se moc osvědčil, obzvlášť při placení
chytne se organizace zase Jarka? myslím, že se moc osvědčil, obzvlášť při placení
Pravda vyděsí
Ha, člověk to jednou špatně spočítá a už se veze . Já jsem zatím bez auta, ale v týdnu od 22.4 by už mělo být ready. Takže co tedy středa 24.4, dopoledne 9-12h (varianta A+B - s mostem ) ? Termín je zatím volný. Než to budu zamlouvat, tak bych rád aby byl ještě alespoň jeden člověk na 100%.Brus píše:chytne se organizace zase Jarka? myslím, že se moc osvědčil, obzvlášť při placení
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).